Életemben először fogok szórakozóhelyre menni, mire számítsak?
Na tehát. Elhívott téged egy szórakozóhelyre, de nem döntötte el melyikbe? Na mindegy, ez most lényegtelen.
Szerintem az alkoholt 18 év alatt nem fogjátok megkapni, mert azért a rendőrségtől nagyon kapnának.
De amúgy még én sem voltam szórakozóhelyen, de neked nagyon jó szórakozást kívánok, remélem egyszer eljön az én időm is.

Szórakozó helyek közt nagy különbségek vannak.
Vannak leülős helyek, vannak táncolósak. Vannak sittes kocsmák, vannak puccos koktélbárok. Vannak diszkók, rock kocsmák, egyetemi helyek, koncertek, csarnokok.
Igen, igazoltatni fognak, pultnál kb biztos. Van, ahol már az ajtónál be se mehetsz igazolvány nékül.
De ha bemehetsz, rendelj csak kólát vagy gyümölcslevet.
Van ahol bele is néznek a táskádba, letapogatnak. Az ilyen helyeknél az sincs, hogy kiengednének a parkolóba ahol eljátszhatja az ember a bokorba dugott üveges trükköt, mert van karám a cigiseknek.
Kis ésszel egy D kosaras melltartóban azért elférnek dolgok.
Hogy mit vegyél fel? Tökre attól függ hova mentek.
Vannak klubbok, ahol baromi meleg van, és ha 5-6 órát táncolsz, bizony le is izzadsz.
Egy leülős kocsmában, boros pincében viszont hideg tud lenni.
Sok helyen egyenletlen a padló, szóval magassarkút csak úgy vennék, ha tudom hova készülök.
Attól, hogy kirakod mindened, nem nézel ki idősebbnek, inkább a kiállás az amit néznek.
még én sem voltam szórakozóhelyen hiába vagyok 18 már, de:
- alkoholt (ha kiadják) rohadt drágán tudtok venni - becsempészni meg nem tudtok mert azt elvehetik
- olyan helyre menjetek ami a korotokhoz úgymond illik (szóval vannak 14+-osok meg 16+-osok)
- öltözködés: igazából ha valakit össze akarsz szedni akkor kicsinosíthatod magadat, felvehetsz valamilyen szoknyát, de ha nem ez a cél szerintem egy hétköznapi farmer-trikó kombó jó lenne
- számíts arra hogy heringparti az összes ilyen hely + a beb.szott emberek nagyon furák és buták tudnak lenni
jó szórakozást és vigyázzatok egymásra!

ezen helyek tobbseg foleg ahova nagyon fiatalok is jarnak tartosabb vagy alkalmi partalalas miatt vannak
lasd a nemregi precedenst. csak mert ismert "szent" ember azert lett hir belole
ezzel nincs gond, csak akkor ha egyik fel nem akarja
alkalmi dolog termeszetesen az is ha sajat koroddal tancolgatok csak szoval komoly dolgot se kell belelatni
de a fiatalok tobbsege kiehezett (jollakotan is) szoval nemtol fuggetlen azert jarnak oda
szolidabb helyek is vannak persze
baratnod se sokat jarhatott meg, kulonben tudna mit meselni boven
gondolom vagy masokkal mentek ami jo lenne egymast veditek stb.
vagy csak durrbele szokot amibe belebotlik oda bemegy

alkohol meg tenyleg felejtos
nem csak a filmekben hasznaljak ki ennek lehetosegeit
nincs olyan hogy a "verem 86 fokos" (Terence Hill)
nem tudhatod mikor hogy hat rad a "tiszta" (nem "turbozott") alkohol

Nem tudom miért minuszoltak le.🙄
Ez a hosszú nadrágban menjen, vagy rövidben c. történet esete.
Tökmindegy, a végén úgyis meg lesznek..😁

Az alkohol is rettentő fontos, 18 körül szinte elengedhetetlen..
Jahj'..🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!