Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Buliban nem kínálgatják a...

Buliban nem kínálgatják a kábítószert, ugye?

Figyelt kérdés
Kislányom menne barátnőjével discoba, és azzal győzköd, hogy ez nem úgy működik, hogy ajánlgatják a dílerek bulikban, de én pedig pont ezt hallottam. El merjem engedni? Nem tud hozzá jutni, ugye? Nem ilyen, okos, felelősségteljes de azért nyugodtabban elengedném ha tudnám hogy ez hogy működik

aug. 8. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
26%

Ha az italába keverik, akkor mindegy mire mond nemet. Másrészt az, hogy otthon egy jó kislány, nem következik belőle hogy egy buliban az alkoholtól feloldódva vagy a társaság bátorítására (nyomására, ne ő legyen a különc) nem kóstol meg valamit.

Milyen buliba megy és hány évesen? Mert a legtöbb felnőtteknek szól eleve, egy 18 éven felüli biztosabban el tudja dönteni mit akar és mit nem. Ha 16 körüli vagy alatti a gyerek(ed, bár gondolom a gyerek kérdez most is), semmi keresnivalója az éjszakában.

aug. 8. 17:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, és tudja is hogy az italra figyelni kell, 17 éves, mindjárt 18
aug. 8. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Az italra figyelhet, legfeljebb a fantájára, mert 18 alatt nem ihat alkoholt szórakozóhelyen.

A diler nem a kislányokra megy rá, mert nem fizetőképes hosszú távon.

aug. 8. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:
A diszkó a legalja... Ennyi idősen szerintem még jó pár dolgot nem tud és könnyen befolyásolható még józanul is, egy kis dugipia meg a tizenéveseknél általában van (tudom mert nekünk is volt :D), szóval én az én gyerekemet tuti nem engedném el, és máshova is úgy hogy távolról figyeli valaki rokon/testőr a saját érdekében.
aug. 8. 23:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne engedd mert akkor a kislányodból hamar nagylàny lesz
szept. 11. 04:56
 6/6 anonim válasza:
szerintem utána kéne nézni, hogy mi is az a "kábítószer", ami magyarországon szembe jöhet vele és felvilágosítani, akkor talán te se félnél attól a csúnya drogtól. (nyilván nem azt mondom, hogy pl a kristályal semmi baj sincs, de attól hogy elszív a gyerek egy füves cigit semmi baja sem lesz, már pedig szinte biztos, hogy kifogja próbálni a füves cigit ha lesz rá lehetősége)
nov. 2. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!