Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Sinus pilonidalis om van...

Sinus pilonidalis om van (farok csontnál)és nem tudom mit tegyek. Nem vészes annyira régen már volt ilyenem és be gyógyult. Ti tudtok erről valamit?

Figyelt kérdés
Betadinal kenem és hintőport is fogok használni
aug. 7. 14:55
 1/1 anonim válasza:
Nekem is volt katona koromban 1974 ben. A pécsi honvédkórházban megműtötték.Azt mondták, hogy egy szőrszál befelé nőtt és ez okozta.Eleinte csak meggymag nagyságú dudor volt, később levedzett és nem akart elmúlni. Ezért volt szükséges a felvágása és kitisztítása. kb 8-10 cm hosszan felvágták és félrehajtották a bőrt , hogy alatta is kitisztítsák.3-4 varratot 1 hét után vették ki. Kaptam 2 hét eü. szabadságot és haza mehettem. Mivel határőr voltam sokat lovagoltunk, kerékpároztunk és semmi gond nem volt a műtét helyével. Minél hamarabb megműtik annál hamarabb túl vagy rajta. Nem érdemes húzni az időt mert csak jobban begyullad. Addig is hintőporozd, hogy ne legyen nyírkos a felület. Tartsd tisztán és szárazon.
aug. 10. 03:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!