Halasztással gólyatábor?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy felvettek a BME Járműmérnöki karára, viszont az első két félévet passziváltatni szeretném, lehetséges, hogy csak jövőre, mielőtt ténylegesen kezdem az egyetemet menjek gólyatáborba, vagy akkor már másodévesnek fogok számítani és nem mehetek? Örülnék, ha valaki saját tapasztalattal is rendelkezne, illetve azt is leírhatjátok mire lehet számítani a gólyatáborban.aug. 1. 18:55
1/4 anonim válasza:
Egyáltalán, lehet halasztással kezdeni a képzést?
2/4 anonim válasza:
Amúgy a gólyatábor arra van, hogy összehaverkodjatok és bulizzatok egy jót a leendő évfolyamtársaiddal, szóval értelme csakis jövőre lenne.
3/4 A kérdező kommentje:
Legjobb tudomásom szerint kezdhetem halasztással, tesóm is így csinálta, mondjuk ő a BGE-n, de nyílt napokon mikor kerdezgettem BME-s arcokat ők is azt mondtak, hogy nem nagyon van akadálya, csakhogy ugye idén nekem sok értelme nem lenne hisz úgyse azokkal az emberekkel fogok jarni, még valaki esetleg?
aug. 1. 20:39
4/4 anonim válasza:
Én gpk-n kezdtem passzív félévvel. Ha jól emlékszem lett volna lehetőségem menni utána is gólyatáborba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!