Tippmixen mikortol van utalas?
Figyelt kérdés
Most nyertem 547ezrer, nincs már egy lottozó sem nyitva. Ha jól emlékszem màsfél éve 300felett utaltak de változott azt hiszem. 547ezret egy lottozó csak utalással fog kiküldeni vagy készpénzben is ki fogják már fizetni? Illetve ha például 500ig fizetnek ki készpénzt, azt megtudnám csinálni hogy akkor azt a 47et felrakom ujra a többit pedig kp-ba fogják?dec. 30. 21:21
1/5 anonim válasza:
KP-ban 200 ezerig fizetnek még rég óta.
2/5 A kérdező kommentje:
megtaláltam, 600ezerig vizetnek ki kpba. Tippmix oldalán 1 ora keresgélés után csak rátaláltam. Nagyon sokszor fizettek már ki 250-230 között is
tegnapelőtt 03:13
4/5 anonim válasza:
Kérdező, volt már korábban ilyen kérdés. A gond ott jön, hogy elméletben kifizetnek, de a lottózók 90%-a húzza a száját, ha nagy összeget kell fizetni és mindenféle mondvacsinált ürüggyel lepattintanak ( ma még nincs elég bevétel, üres a kassza stb) Nagyvárosok kiemelt lottózói esetleg.. Engem 100-150ezer forint miatt is többször elküldtek, de amikor feltettem, az nem volt baj, aztán ugyanott nem akartak pl kifizetni.
5/5 anonim válasza:
Próbálkozz lottózó partnereknél! Ők rendszerint jobban szeretik, ha a ZRT utal nekik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!