Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ha valaki letiltott facebookro...

Ha valaki letiltott facebookrol és messengeren ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Szóval letiltott valaki facebookrol így gondolom messengerrol is.. Már hónapok óta. Ha rá kattintok a beszelgeteseinkre akkor az alatt azt írja hogy ő n érhető el a messenger alkalmazasban. Viszont most észre vettem hogy van valami közös chat amiben 2en vagyunk benne viszont én nem csináltam ilyet. Ha rá kattintok fel dobja és üzenetet is tudok neki küldeni. De hogyan ha letiltott? Meg mi ez a közös chat messengeren? Nem értem.Idaig nem volt ilyen
2024. júl. 20. 20:19
 1/2 A kérdező kommentje:
Ez egy közös csoport de hogy jött létre? 😅
2024. júl. 20. 20:37
 2/2 anonim ***** válasza:

szerintem valamikor valaki létre hozta, az is lehet hogy közös ismerős volt, csak kilépett belőle

amúgy fura, mert nekem is van ilyen személy, közös csoporttal, aki letiltott, de én a közös csoportban sem tudok rá írni, ott se engedi

2024. júl. 20. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!