Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van arra mód hogy megnézzek...

Van arra mód hogy megnézzek egy youtube videót ami támogatóknak készült, anélkül hogy fizetnék érte? Ha van aki mi az?

Figyelt kérdés

2024. júl. 19. 19:27
 1/4 A kérdező kommentje:
Van akkor* bocsánat elírtam
2024. júl. 19. 19:28
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
Nincs rá mód. Ha lenne, akkor mindenki ezt csinálná és senki nem fizetne a tagságért. És ha lenne ilyen, akkor utána már nem is lenne, mert befoltoznák ezt a kiskaput.
2024. júl. 19. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:
dehogynem van, egy csomó oldal van ahol valaki fizet rá, és más oldalakon megosztják a linkeket ingyen, én is ezen az oldalakon nézem a dolgokat, f*szomse fizet érte, linkelnék én is ide szívesen ilyen oldalt ahol tudnád nézni de tiltja a szabályzat
2024. júl. 20. 22:32
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Az volt a kérdés, hogy meg lehet-e nézni fizetés nélkül. Majd leírod, hogy igen, ha valaki kifizeti és megosztja. Tehát ezt a részét továbbra sem lehet megkerülni, a rendszer csak akkor játssza le, ha egy előfizetett tag profillal éred el.
2024. júl. 20. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!