Ilyen kánikulában milyen program lehet még Budapesten egyedül?
Panelban lakom, nincs klíma, és nagyon nehezen bírom, így minden nap megyek valahova. Nincs hű de sok pénzem, de eddig ezekre el tudtam menni:
-mozi
-könyves kávézók
És ennyi. :) Kirándulni szinte mindig megyek, de ezt a kánikulát nem bírja a szervezetem, tartósan a melegben rosszul leszek, hiába iszom eleget.
Strandon is voltam, de eléggé leégtem, úgyhogy pár napig most az is kimarad. Tudtok jó ötleteket, ahova még el lehet menni ilyen melegben?
Melegben rosszul vagy, strandon leégsz, otthon nehezen bírod... te ilyen tipikus városi pehelycukor stillű lúzer vagy akit ha megcsíp egy szúnyog amputálni kell a karját vagy mi?
Én egy tanyasi vadember vagyok 45 fokban lekapálok 12 órát a termőföldön a napon gond nélkül utána beszálltam a markoloba 60 fokos fülkébe és elkezdtem aszfaltozni hobbibol mert spártai kemál vagyok nem ilyen töltelék aki megszédül a betonon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!