Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » PC fejlesztésre költsem a...

PC fejlesztésre költsem a pénzt, vagy motoros jogsira/motorra?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje ezen gondolkozom, hogy melyik legyen. Szeretek videójátékokkal játszani, és sokat is játszok, viszont az egyik nagy álmom, hogy motorozzak. Mindegyiknek meg van az előnye és hátránya, azt tudom, de hogy melyiket lenne célszerűbb választani?

Közel 500 ezer lenne a keret mind a kettőre. Tudom, ha a motorozást választom, ennyi nem lesz elég egy motorra, de legalább a jogsi + felszerelések már meglennének, és onnantól gyűjthetnék rá. A PC-t viszont egyből megtudnám venni. Jelenleg egy egész jó gépem van, 1080p-be játszok, de váltani szeretnék 1440p gamingre, oda pedig a mostani setup már nem lenne elég. Nem szeretném elcseszni a pénzem, így valamilyen tanácsot/segítséget kérnék a döntéshozatalban. Köszi előre is!

júl. 9. 10:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
40%
Én miután motort vettem többé egy percet sem játszottam. Ott porosodott a pc évekig míg ki nem dobtam.
júl. 21. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!