Másnál is volt egyfajta szorongás a rengeteg instagram reels vagy tiktok videók nézésétől?
Figyelt kérdés
Nálam az verte ki a biztosítékot, hogy egy idő után a legtöbb videó amit feldobott értelmetlen hülyeség volt, a kommentekről általában nem is beszélve, emiatt eléggé kiégtem, veletek volt hasonló?júl. 4. 23:27
1/3 anonim válasza:
Nem, én ilyenkor lezárom a telefont. 🤨🤷🏼♀️
2/3 anonim válasza:
100%-ban értelmetlen, és főleg azt nem értem, abban mi a jó, hogy van mondjuk 8-10 téma, harminc változatban.
3/3 anonim válasza:
Mivel sokat nézem nekem már beállt az algoritmus és csak olyat dob fel ami érdekel is 90% ban. De senki nem kötelez rá, hogy használd az alkalmazás ezen részét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!