Elmagyarázná nekem valaki, mitől vicces a "hawk tuah" videó?
Figyelt kérdés
Én istenbizony nem vagyok valami besavanyodott boomer, szeretem a vidámságot, a nevetést, de ezen nem sikerült jót derülnöm.
Pedig az internet népe felrobbant ettől (a tengerentúlon legalábbis). Valaki egy magyarázattal tegye lehetővé, hogy nagyot nevessek 🥹
2024. jún. 25. 14:40
11/13 anonim válasza:
Még sosem volt olyan a történelem során, hogy bárki is "egészen vicces dolgot" hozott volna össze alkohol hatására...
Azta...
12/13 anonim válasza:
Hát én nem látom benne a humort...ez a csaj meg szerintem simán beszélne a témáról józanul is. Szomorú, hogy ma ez kell a népnek :D
13/13 anonim válasza:
Valószínűleg az italozás első fázisaiban volt még a hölgy, azért tudott "vicces es gátlástalan" lenni, viszont egy két körrel később már 100%, hogy a riportert is le hawktuahzta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!