Láttam hogy már kérdeznek róla, de releváns választ nem véltem felfedezni. A legal-dark-buzz.shop legit oldal? Nektek bevált?
Ez olyan , mintha rosszlányok helyett, valami guminős oldalt böngésznél. Elég releváns választ linkeltem szerintem az előző "legal buzz" kérdésre.
Most ránéztem már, (bár sejtettem h hasonló, mint a gomoa) ilyenek vannak rajta:
Ezek az oldalak ismeretlen összetevőkből előállított szarokat árulnak, azoknak akik nem tudnak/nem akarnak eredetit' szerezni.
Ezt használják ki.
Ha kapsz egy csomag HHC-s gumicukrot, de neked nem az igazi, mit csinálsz ?
Elmész a fogyasztóvédelemhez, hogy:
"Jónapot kívánok, nem vagyok drogos, nem is akarok drogozni, csak kíváncsi voltam valami legális, hasonló cucc hatására, de nem ad semmit. Szeretnék feljelentést tenni."
Vagy mi ?! :D
Mit vársz ezektől a szaroktól ?
Idehaza illegális minden drog, de vannak oldalak, amik Fehér Hó néven legális dolgot adnak.
Na, jó éjt.
Hallo.
Több alkalomal rendeletem már. A legal dark buzz. Oldalrol
Egy nagyon korektnprofi csapat a szálitás gyors és pontos
Termékeik elég jók több.
Árban szerintem.az egyik legjobbak
Nagyo
n segitökész csapat több alkalomalmis volt.problémam es röktön segitetek.
Telegramm csatornajuk is ível feliratozó szám terén felfelé, tele valós (vízjeles) képpel, rengeteg pozitív smalival, nem törlik a negatívan tehát van rajta egy két negatív is.( ezek valószínűleg az ingyenmintas, vagy csaló ganék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!