Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Láttam hogy már kérdeznek...

Láttam hogy már kérdeznek róla, de releváns választ nem véltem felfedezni. A legal-dark-buzz.shop legit oldal? Nektek bevált?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, valaki rendelt már erről az oldalról?

jún. 12. 00:44
 1/8 Kedves Vezető ***** válasza:
49%

Ez olyan , mintha rosszlányok helyett, valami guminős oldalt böngésznél. Elég releváns választ linkeltem szerintem az előző "legal buzz" kérdésre.

Most ránéztem már, (bár sejtettem h hasonló, mint a gomoa) ilyenek vannak rajta:

[link]

[link]

Ezek az oldalak ismeretlen összetevőkből előállított szarokat árulnak, azoknak akik nem tudnak/nem akarnak eredetit' szerezni.

Ezt használják ki.

Ha kapsz egy csomag HHC-s gumicukrot, de neked nem az igazi, mit csinálsz ?

Elmész a fogyasztóvédelemhez, hogy:

"Jónapot kívánok, nem vagyok drogos, nem is akarok drogozni, csak kíváncsi voltam valami legális, hasonló cucc hatására, de nem ad semmit. Szeretnék feljelentést tenni."

Vagy mi ?! :D

Mit vársz ezektől a szaroktól ?

Idehaza illegális minden drog, de vannak oldalak, amik Fehér Hó néven legális dolgot adnak.

Na, jó éjt.

jún. 12. 02:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is így gondolom, viszont a kérdés hogy megérkeznek e a termékek és hogy mennyire rizikós ezeknek a termékeknek a megrendelése?
jún. 12. 14:50
 3/8 LegalDarkBuzz válasza:
Első alkalommal van lehetőség ingyen minta rendelésre!
okt. 2. 09:39
 4/8 anonim válasza:
Nagy átverés, lehúztak 10 ezerrel és nem küldtek semmit. fejezd már be hogy reklámozod magad legal dark, nem unod még hogy saját magadnak írogatod ki a kérdèseket? Senki se fog előre utalni, főleg nem valami külföldi számlára amit adtál nekem is. Kerülje el mindenki. Azért nem mernek postán maradóra küldeni után vétellel mert akkor muszáj nekik real adatokat megadni, aztán félnek hogy valaki felkeresnè őket.
okt. 11. 11:07
 5/8 miszak válasza:

Hallo.

Több alkalomal rendeletem már. A legal dark buzz. Oldalrol

Egy nagyon korektnprofi csapat a szálitás gyors és pontos

Termékeik elég jók több.

Árban szerintem.az egyik legjobbak

Nagyo

n segitökész csapat több alkalomalmis volt.problémam es röktön segitetek.

okt. 17. 08:33
 6/8 Legit felkutatás válasza:
Teljesen valódi, nem csak az oldalaknál hanem az ugyfeleknel is sok a csaló, sokan próbálkoznak náluk, kamu utalassal, saját tarcara történő fizetéssel, ezek a csalók valószínűleg a legalsmokeshophoz vagy egyéni uzletuket féltő kis piti dealerek. Ezek próbálják lejárati negatív kommentel őket! Több száz ügyfeluk van, és folyamatosan nő táborok, sok új termékből ingyen biztosítanak meglevő ügyfeleinknek mintát, első alkalommal való rendeleskor valami ajándék termék kuldese mindig sikerül! A sok semmirekellő ingyenélő negatív kommentált mennyen el dolgozni....
nov. 8. 19:37
 7/8 Legit felkutatás válasza:

Telegramm csatornajuk is ível feliratozó szám terén felfelé, tele valós (vízjeles) képpel, rengeteg pozitív smalival, nem törlik a negatívan tehát van rajta egy két negatív is.( ezek valószínűleg az ingyenmintas, vagy csaló ganék.

[link]

nov. 8. 19:43
 8/8 anonim válasza:
Rendeltem tőlük minta csomagot 3 ezerèrt, küldtek egy üres borítékot, valami dombóvári ezermester barkács áruházból.. Benne egy papír lappal, amibe az állt: "most ezt kapod, szivd el mindet" gratulálok, 3 ezer forintos ganè emberek vagytok :D
nov. 13. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!