Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Elbuktam 8000 forintot tippmix...

Elbuktam 8000 forintot tippmixen. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Vesztettem 8000 forintot tippmixen (összesen)

Álljak le vagy nyerjem vissza?

2024. jún. 11. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Állj le, ha ennyire bele vagy betegedve.

Én is Buktam már, ez van.

2024. jún. 11. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Ez még lópöcs. Valakinek a háza, kocsija, családja rámegy a szerencsejátékra, ha még most abbahagyod, akkor szerencsés ember vagy.
2024. jún. 11. 21:22
 3/7 Kedves Vezető ***** válasza:
18%

Kezdetnek jó ötlet volt ezt itt megkérdezni, hogy "mi legyen" 8 ezer forint bukta után..

Megírhatnád, kiadhatnád könyvként, szerintem meg is filmesítenék.

2024. jún. 11. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

nyerd vissza 2 nap múlva

Németország - Skócia

X

2024. jún. 12. 06:39
 5/7 anonim válasza:
41%
Simán vissza tudod nyerni, csak jó érzékkel kell fogadni, akár elemezni a dolgokat, mielőtt teszel. Én régóta játszom, úgy látom, hogy hosszú távon kb nullára tud kijönni az ember, persze az egész vérmérséklettől függ, az egész fehben dől el. Nekem volt 200ezer minuszom, egy hét alatt visszanyertem, de volt 500ezer pluszom, két szelvényre feltettem és mind a kettő szerencsétlenül elment... Ha az elsőnél kiszállsz, akkor minuszban vagy és ott is maradsz, ha a másodikban, akkor meg nagy pluszban. Ki ki döntse el, mekkora kockázatot vállal.
2024. jún. 12. 16:27
 6/7 A kérdező kommentje:
#4 Inkább 2-0 vagy 3-1 lesz németországnak.
2024. jún. 12. 16:56
 7/7 A kérdező kommentje:
#5 köszi a választ
2024. jún. 12. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!