Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tényleg erre van igény?...

Tényleg erre van igény? Valami youtube sztár?

Figyelt kérdés
15 éves a lányom, és épp megprobáltam belenézni abba amit ő is szokott nézni, de 5 percig bírtam kb. Egy kövérebb, fekete hajú csaj Annabell babáról beszélt, de ilyen rémült hangon, hogy valami levél volt a hátába rejtve, és hogy most úristen mi lesz és sipákolt vagy 15 percen keresztül még. Kérdeztem a lányom hogy mit szeretnek ezen a barátnőivel, de igazából nem tudta megmondani csak azt hogy mindenki ezt nézi az osztályban. Borzalmas, pedig adtam esélyt neki, próbálok valami pozitívat bele látni, de egy förtelem az egész ami a gyerekeinket ömlik?
jún. 1. 14:40
 1/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

hulyeseg

az baj ha komolyan veszik es lehet sok fiatal igen

jún. 1. 14:51
 2/4 Kedves Vezető ***** válasza:
100%

Tényleg ilyesmi-k re van igény, a fstengerben még mindig jobb mintha TikTok önjelölt sztárokat/kéregetőket nézne.

Vannak érdekes YT csatornák is amúgy.

jún. 1. 14:55
 3/4 anonim ***** válasza:
2: hol vannak? Én nem találok.
jún. 3. 11:07
 4/4 Kedves Vezető ***** válasza:

Az subjektív, kinek mi az értelmes, de ha van valami amit értelmesnek találsz, akkor vannak a témában olyan csatornák is.

De, az az igazsàg, hogy ma már egy zenét/rövidebb gonolatmenetet, monológot átküldesz vamakinek, egyből dob rá egy like-ot a legtöbb ember (nem mindenki), szóval egy rövidebb videóra se nagyon van igény.

Csak mondtam egy példát, de biztos vagyok benne, hogy aki akar, talál , számára értelmes dolgokat is.

jún. 3. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!