Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ha olyan hozzászólásokat...

Ha olyan hozzászólásokat pontozok fel, ami egyáltalán nincsen még pontozva és tegyük fel (tényleg csak tegyük fel) nem is lesz se le, se fel, akkor az az értékelési százalékomba pozitívnak számolja a rendszer?

Figyelt kérdés
máj. 27. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom. De ha van valami ami rohadtul nem érdekel az oldalon, az a pontozási rendszer.Nagyjából soha nem nyomkodok semmire. (hát, max az anyázókra de arra mindegy hogy nekem vagy bárki másnak szól)
máj. 27. 21:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyes, egyetértek veled, azokat én is ikszelem. A trollokat is. Bár arrra gondolok, hogy ezzel a cselekedettel még etetem is őket, mert visszajelzés, hogy jól végzik alantas ingyenmelójukat.
máj. 27. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Neked hogy van ennyi felesleges szabadidőd ilyeneken gondolkozni?
máj. 27. 22:15
 4/5 anonim ***** válasza:
87%

Bal menü: toplistás helyezéseid lista alján leírja.

"Egy válasz értékelésért -1 pont vagy +1 pont jár, amennyiben azt már elegen értékelték mások is ahhoz, hogy megállapítsuk, nem másokkal ellenkezőleg értékeltél-e."

Ha nem értékelték elegen, te sem kapsz rá pontot.

máj. 27. 22:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi 22:15, erre voltam kíváncsi. Hát hülye vagyok ehhez.
máj. 27. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!