Ha olyan hozzászólásokat pontozok fel, ami egyáltalán nincsen még pontozva és tegyük fel (tényleg csak tegyük fel) nem is lesz se le, se fel, akkor az az értékelési százalékomba pozitívnak számolja a rendszer?
Figyelt kérdés
máj. 27. 21:20
1/5 anonim válasza:
Nem tudom. De ha van valami ami rohadtul nem érdekel az oldalon, az a pontozási rendszer.Nagyjából soha nem nyomkodok semmire. (hát, max az anyázókra de arra mindegy hogy nekem vagy bárki másnak szól)
2/5 A kérdező kommentje:
Egyes, egyetértek veled, azokat én is ikszelem. A trollokat is. Bár arrra gondolok, hogy ezzel a cselekedettel még etetem is őket, mert visszajelzés, hogy jól végzik alantas ingyenmelójukat.
máj. 27. 21:33
3/5 anonim válasza:
Neked hogy van ennyi felesleges szabadidőd ilyeneken gondolkozni?
4/5 anonim válasza:
Bal menü: toplistás helyezéseid lista alján leírja.
"Egy válasz értékelésért -1 pont vagy +1 pont jár, amennyiben azt már elegen értékelték mások is ahhoz, hogy megállapítsuk, nem másokkal ellenkezőleg értékeltél-e."
Ha nem értékelték elegen, te sem kapsz rá pontot.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi 22:15, erre voltam kíváncsi. Hát hülye vagyok ehhez.
máj. 27. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!