Hogyan forgassak kisfilmet az utazásunkról Budapesten?
Az osztályommal kirándulni megyünk Budapestre. Tervezem, hogy videózok is közben és egy nem amatőr kisfilmet készítenék róla.
Van tapasztalatop a filmművészet terén, egyedül azt nem tudom, hogy mi legyen a témája. Úgy összességében miről szóljon...
Tudom, a saját kreativitásom kell belevigyem, de sajnos ötlettelen vagyok. Így kérlek adjatok tanácsokat a témával kapcsolatban!
Köszönöm :)
Dönsd el először, hogy milyen típusút szeretnél.
a) Csinálhatod komalyan is: előre nézz ki magadnak néhány épületet, emlékművet, amit be szeretnél mutatni. Ha ezt választod, akkor ne rakj bele túl sok információt, legyen egy laza ismertető: egy-két mondatban ismertesd az adott épületet, talán néhány olyan történetet is hozzákapcsolhatsz, ami nem túl ismert, ellenben nem készteti arra az embert, hogy ne tegye le a videót az 5. másodperc után. Azonban ekkor tudakold meg előre, hogy milyen helyeket fogtok bejárni, hogy utána tudj olvasni a dolognak.
b) Budapest közösségibb oldalára koncentrálsz, egyszerű parkokat, tereket, utcákat mutatsz be (ide akár berakhatsz effekteket is), így sokkal spontánabbnak tűnik az egész. Ez a verzió szerintem abból a szempontból jobb, ha a végén mondjuk megkérdezel valakit, sokkal könnyebben tud majd az illető beszélni a hangulatról, a levegőről, ami eszébe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!