Érdemes ebben az esetben horgolós boxot venni?
Sosem horgoltam még.
Tiktokon szoktam látni, hogy lehet venni horgolós boxokat, amiben minden szükséges kellék megtalálható, plusz videós segédletet is adnak hozzá.
Persze a srác azt mondja kezdőknek is ajánlja, de én elbizonytalanodtam, hogy nulla tudással valóban elkészíthető-e pl egy méhecske figura.
Vagy próba szerencse? Tényleg nagyon tetszik.
Én elsőkörben fonalat vennék meg egy tűt, hogy kézre esik-e, tényleg akarom-e, és Youtube videókkal próbálgatnám az alapokat.
A boxokban már konkrétan minta van, ahhoz legalább a minta olvasást, meg a szaporítást fogyasztást érdemes ismerni.
Ez jó ötlet köszi. :)
Igen, ettől tartok én is hogy semmit nem értenék belőle. Csak úgy megtetszettek ezek a boxok. :D
Tudja szösz, horgolós csoportban megoszlanak a vélemények a kérdésről. Mármint hogy megérik-e a boxok.
De ha kipróbálod, és bejön a dolog, rengeteg ingyenesen elérhető minta is van (legálisan ingyenes), csak az anyag költséged lesz, míg egy box esetében tesz rá a minta jogdíja, meg a design is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!