Zavar valakit, hogy az időkép (is) komplett idiótának nézi már a felhasználóit?
legalább 10 éve egy primitív bulvár szintjén kommunikál a felhasználói felé. az utóbbi 2-3 évben pedig, erős a gyanú, hogy a cikkek többnyire AI generálta klikk baitek. mindennel foglalkoznak, csaképp az időjárással nem.
most hogy a főoldal használhatatlan, amíg rá nem kattint az ember a "történetekre", vagy miaf....om, addig kilövik a főbb funkciókat... ez senkit se zavar, vagy a facebookjukat is agyoncenzúrázzák? tudom, hogy igen, de hogyan képes így működni még mindig. irónia nélkül, ez már tényleg a hülyék paradicsoma. szerencsétlen naiv nyugdíjasokat használják csak ki, esetleg indiai botokat, hogy lájkolják a nyomorult tartalmaikat...
Irigylésre méltó élete lehet a kérdezőnek, ha ez a legnagyobb/legfontosabb problémája.
Bár a másik oldalról nézve lehet, hogy pont ezért nem irigylésre ,hanem sajnálatraméltó. 😉
Szóval ha megnézem, hogy milyen az idő Simagöröngyösön, azt lefigyelik.
Aztán ha holnap kíváncsiskodok, hogy esik-e Laposmagoson, akkor azt is rögzítik.
Talán holnapután már ott állnak az ajtóm előtt és arról érdeklődnek, hogy merészelek érdeklődni más települések széljárásáról?
Haver, neked valami komoly üldözési mániád lehet. 😲
jaj, megint eltűnt a válaszom... most komol,yan, ennek mi értelme.
ha 2 vagy vagy több az iq-d, tudod jól, hogy mik az adatgyűjtés következményei. ha kevesebb, részvétem... mindegy. töröljétek ezt is, mert biztos sérti mások kényelmét a valóságra való őszinte reflektálás....
"és nem feltételeztem, hogy bárki jelentette volna."
A kis naiv. Vagy ostoba...? :D
Szerintem azok nem foglalkoznak az ilyenekkel.
Valószínűleg senki más sem, ez lehet a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!