Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Zavar valakit, hogy az időkép...

Zavar valakit, hogy az időkép (is) komplett idiótának nézi már a felhasználóit?

Figyelt kérdés

legalább 10 éve egy primitív bulvár szintjén kommunikál a felhasználói felé. az utóbbi 2-3 évben pedig, erős a gyanú, hogy a cikkek többnyire AI generálta klikk baitek. mindennel foglalkoznak, csaképp az időjárással nem.

most hogy a főoldal használhatatlan, amíg rá nem kattint az ember a "történetekre", vagy miaf....om, addig kilövik a főbb funkciókat... ez senkit se zavar, vagy a facebookjukat is agyoncenzúrázzák? tudom, hogy igen, de hogyan képes így működni még mindig. irónia nélkül, ez már tényleg a hülyék paradicsoma. szerencsétlen naiv nyugdíjasokat használják csak ki, esetleg indiai botokat, hogy lájkolják a nyomorult tartalmaikat...

márc. 23. 09:59
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Irigylésre méltó élete lehet a kérdezőnek, ha ez a legnagyobb/legfontosabb problémája.

Bár a másik oldalról nézve lehet, hogy pont ezért nem irigylésre ,hanem sajnálatraméltó. 😉

márc. 23. 12:57
 22/33 anonim ***** válasza:
#28 már ne is haragudj, de nem őt manipulálja az időkép applikáció, szóval csak mi lehetünk sajnálatra méltóak.
márc. 23. 12:59
 23/33 A kérdező kommentje:
húha cenzúrabácsi itt is befigyel. így aztán van értelme bármiféle kérdésnek... mindegy. hajrá. remélem boldogak vagytok.
márc. 23. 16:11
 24/33 anonim ***** válasza:

Szóval ha megnézem, hogy milyen az idő Simagöröngyösön, azt lefigyelik.

Aztán ha holnap kíváncsiskodok, hogy esik-e Laposmagoson, akkor azt is rögzítik.

Talán holnapután már ott állnak az ajtóm előtt és arról érdeklődnek, hogy merészelek érdeklődni más települések széljárásáról?

Haver, neked valami komoly üldözési mániád lehet. 😲

márc. 23. 16:43
 25/33 A kérdező kommentje:

jaj, megint eltűnt a válaszom... most komol,yan, ennek mi értelme.

ha 2 vagy vagy több az iq-d, tudod jól, hogy mik az adatgyűjtés következményei. ha kevesebb, részvétem... mindegy. töröljétek ezt is, mert biztos sérti mások kényelmét a valóságra való őszinte reflektálás....

márc. 23. 16:59
 26/33 anonim ***** válasza:
#25 én nem jelentettem. Mit írtál benne?
márc. 23. 17:05
 27/33 A kérdező kommentje:
nem tudom, miért lett törölve. már másodszor, és nem feltételeztem, hogy bárki jelentette volna.
márc. 23. 19:12
 28/33 anonim ***** válasza:

"és nem feltételeztem, hogy bárki jelentette volna."

A kis naiv. Vagy ostoba...? :D

márc. 23. 19:44
 29/33 anonim ***** válasza:
#28 szerintem az időkép programozói jelentették. :)
márc. 23. 19:52
 30/33 anonim ***** válasza:

Szerintem azok nem foglalkoznak az ilyenekkel.

Valószínűleg senki más sem, ez lehet a baj...

márc. 23. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!