Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Zavar valakit, hogy az időkép...

Zavar valakit, hogy az időkép (is) komplett idiótának nézi már a felhasználóit?

Figyelt kérdés

legalább 10 éve egy primitív bulvár szintjén kommunikál a felhasználói felé. az utóbbi 2-3 évben pedig, erős a gyanú, hogy a cikkek többnyire AI generálta klikk baitek. mindennel foglalkoznak, csaképp az időjárással nem.

most hogy a főoldal használhatatlan, amíg rá nem kattint az ember a "történetekre", vagy miaf....om, addig kilövik a főbb funkciókat... ez senkit se zavar, vagy a facebookjukat is agyoncenzúrázzák? tudom, hogy igen, de hogyan képes így működni még mindig. irónia nélkül, ez már tényleg a hülyék paradicsoma. szerencsétlen naiv nyugdíjasokat használják csak ki, esetleg indiai botokat, hogy lájkolják a nyomorult tartalmaikat...

márc. 23. 09:59
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

mert az alkalmazást "optimalizálják". kevésbé kényelmetlen a használata, viszont nem múködik a reklámblokkoló és hatékonyabban gyűjthetik az ember adatait.

pc és mobil desktop felületeken viszont szándékosan megnehezítik a felhasználási szokásaidat, hogy az energiaigényes és manipulatív app-ra tereljék a birka felhasználókat...

egészségedre, ha neked ez rendben van.

márc. 23. 12:01
 12/33 anonim ***** válasza:
De milyen reklámokat akarsz blokkolni alkalmazásban? Eddig fel sem tűnt hogy reklám lenne benne. És milyen adatokat gyűjtenek pontosan szerinted? Hogy merre járok? Szóval tudni akarja az alkalmazás hogy hol vagyok ahhoz hogy megmondja milyen az idő ott ahol vagyol? Milyen felháborító. Pontosan miben is manipulál? Nem megyek ki tüntetni mert kamu rossz időt jósol? Tenyleg kivancsi vagyok hogy mire gondolsz.
márc. 23. 12:06
 13/33 A kérdező kommentje:

aha, persze.

apropó, csekkoltad már az appok energiaigényét beállításokban?

javaslom nézzél rá, mert nyilván megmentjük a bolygót, ha appokat használunk...

ha egy multi, vagy állam által finanszírozott oldal, gyűjti a felhasználási szokásaidat, nyilván nem fűződik hozzá érdeke. nyilván, nem szándékosan erőszakolja az applikáció előnyeit a felhasználókra, nyilván nem...

persze, a felhasználók érdekében tesz mindent. csaképp az időjárással nem foglalkozik már szinte az időkép...

márc. 23. 12:14
 14/33 A kérdező kommentje:
miért került a TV-k és tv műsorok kategóriába akérdésem? mert én nem állítottam be úgy...?
márc. 23. 12:16
 15/33 anonim ***** válasza:
Mert a moderátornak fogalma nincs mi az az Időkép, és lusta volt ráguglizni.
márc. 23. 12:21
 16/33 anonim ***** válasza:
#13 elárulod vegre hogy milyen adatokat, milyen célból és legfőképpen hogyan gyűjt rólam az időkép?
márc. 23. 12:23
 17/33 anonim ***** válasza:

Az időkép egyébként 0,2%-nyi, azaz 1 percnyi akkumlatoridőt vesz el. Most csekkoltam a beállítasokban.

A 7 napos statisztikában sajnos nem latszódik.

márc. 23. 12:26
 18/33 A kérdező kommentje:

az aplikáció használata a lényeg. ugyanis aplikáció adatgyűjtési funkcióit sokkal körülményesebb korlátozni, mint a böngészőkét.

perszee, ha pró vagy az is belefér, de rősem kétlem, hogy az appok hekkelésében szakavatott szúk keresztmetszetbe tartoznál, ezzel a retorikával.

márc. 23. 12:46
 19/33 anonim ***** válasza:

Ez most nem értem. Az Időképen időjárás-előrejelzés, hójelentés, pollenjelentés meg ilyenek vannak. Ezzel hogy lehet manipulálni az embereket?

Vagy a kérdező csak veszekedni akar?

márc. 23. 12:47
 20/33 anonim ***** válasza:
Oké, de mivel? Írjál már egy példát a manipulációra! Amíg nem írsz, addig nem lehet komolyan venni a hőbörgésedet.
márc. 23. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!