Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Azt hittem a szülők által...

Azt hittem a szülők által kihasznált kiskrapeknél, a 3 agresszív testvérnél nem süllyedhet lejebb a gyerekeket butitó videósok förmedvény tengere. De igen, van ennél sokkal lentebb is, pl az ostobán beszélő egyetemisták gyülekezete. Ez komoly?

Figyelt kérdés
Ilyen szemétre tényleg van igény?
2024. márc. 17. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi?
2024. márc. 17. 13:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Az agy rohasztó videós tartalmakról beszélek, amiket a kiskamaszaim néznek. Direkt nem írtam neveket, csatornákat mert nem akarok ingyen reklámot nekik.
2024. márc. 17. 13:32
 3/7 anonim ***** válasza:

"Ilyen szemétre tényleg van igény?"

Ezt miért nem a kiskamaszaidtól kérded? Ők esetleg tudják is, miről hadoválsz.

2024. márc. 17. 13:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Te szabályzod a gyereked tartalomfogyasztását, nem kell szemetet elé rakni. Egy közösségi oldalra sem regisztrálhatnak 13 éven aluliak, ami megint csak a te felelősséged ellenőrizni és betartatni.
2024. márc. 17. 13:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem rakom elé, sajnos halad ő az árral avagy a kortársakkal. Mert ciki ha nem valami nyávogó kispicsa Kamillát néz.
2024. márc. 17. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Húzd ki a wifit, mond le a mobilnetet,oszt probléma megoldva 🤷
2024. márc. 17. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kell engedni, hogy nézze. Nem az az agy rohasztós videósok nevelik a gyereked, hanem te. Akár törölheted is a TikTokról.
2024. márc. 17. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!