Miért néznek le az emberek azért mert ocsmány vagyok? 25F
Attól függ pontosan mi okozza az "ocsmányságodat"?
Lehet csak undorodnak tőled. Ha büdös vagy és dagadt, azok ellen könnyű tenni. De ha a klasszikus értelemben valami torzulásod van, azon sajnos tényleg nem. :(
Az önképeden kell változtatni pl. Nekem is van egy hasonló alkatú srác az évfolyamomon és egyáltalán nem undorodom tőle. Nem gondolok róla semmit. 🤷🏼 Idén lesz a szalagavatónk, ha elhívott volna, vele is elmennék. De nem ő nem hívott, minek fussak utána? (sajnos a legtöbb lány így gondolkodik, nem fognak odamenni hozzád)
Olyan lányt keress(vagy fiút), akinek ez tetszik, haverokból meg olyat, aki ezt le$zárja.
Egy csomo olyan ember van, akinek testképzavara van, próbáld meg szeretni azokat benned, amit most valamiért nem szeretsz. Amúgy nem értek hozzá, de Szerintem simán lehetnél kosaras, ha keresel edzőt.
Gondoltam. Ezen is lehet javítani edzéssel meg szoláriummal. De nyilván elégedett soha sem leszel ha nem tudod elfogadni a helyzetet, mivel teljesen más ember soha sem lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!