1/4 anonim válasza:
Nem. Nem működik. Én már próbáltam. Be se tudsz lépni, azt írja, hogy az adott országból tiltott a fogadás.
2/4 anonim válasza:
1es vagyok. Még annyi, hogy nem unió függő. Nem megy Angliában de sajnos pl Németországban se. A kézilabda vbt akartuk nézni Londonban, az angolok azt se tudják mi a kézi, sehol se közvetítik, de a TippmixPro oldal se jön be. Ugye a Tippmix aok élő sportot ad, amire más országban elő kéne fizetni tévé csomagra, gondolom ezért is tiltják, ne nézd ingyen. Ugyanígy az M4 se jön be.. Az adott országban a közvetítés nem elérhető. Forma 1et akartunk nézni, azt németeknél és ott se jött se tippmixpro se m4. Ugyanez igaz több más európai országokra is, ott sem működnek évek óta.
3/4 anonim válasza:
A helyes válasz az, hogy lehet használni bárhol a világban, de nem mindegy, hogy milyen neten keresztül! Akiknek nem megy külföldön, azok nyilván helyi szolgáltatón keresztül próbálták, azoknak nem megy.
A megoldás, hogy mobilnettel kell csatlakozni a netre, magyar szolgáltató SIM kártyájával, roaming helyzetben. Ilyenkor magyar IP címet kap a telefonod, a weboldal nem fogja látni, hogy nem Magyarországon vagy és tökéletesen működik a TMP oldala, lehet fogadni, mindent, mintha otthon lennél. TMP appból nem próbáltam, az lehet, hogy rálát már a helyadatokra, de böngészőböl tutira működik.
4/4 anonim válasza:
Tippmixpro működik külföldön? Lehet vele játszani másik orszàgban?
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!