Ha kidobnak valakit az nCore-ról, előtte értesítik valamilyen módon az illetőt?
Éppen letöltöttem pár torrentet, amikor az Avast veszélyes helyet jelzett, a továbbiakban pedig az az üzi jön, hogy "A webhely nem érhető el". Ez azt jelenti, hogy kidobtak, azóta sem tudom elővarázsolni az nCore-t. Náluk lehet műszaki hiba, karbantartás, sztrájk, belepiszkált a konkurencia, mittudoménmi. Vagy kidobtak, megszüntették a fiókom és ezt így tudatták? (ha esetleg kidobtak, okát nem ismerem, soha nem volt büntim, mindig szabály szerint jártam el)
Szerintetek?
Egyik sem, csak az Avast szórakozik. Onnantól kezdve hogy tiltólistára vette, amíg fut a program, nem engedi megnyitni. Az oldallal semmi gond nincs, most is megy.
Nézd meg a torrentklienst, hogy futnak benne a torrentek, úgyhogy megy a tracker (hacsak nem blokkolja azt is az Avast).
Vagy jobban kell konfigurálni, vagy kivétel listára tenni, esetleg jobb védelmi programot használni.
Köszi, akkor időnként bepróbálkozom.
+1: szerinted mi a tuti védelmi program?
Mióta megvan a net, csak Avast volt a gépen.
Kb. hetente használom a Glary Utilitest + az Avast. Ennyi.
És tényleg!
Megijesztett, mert soha nem csinált még ilyet, se az Avast, sem az nCore.
Köszönöm szépen!
Nincs értelme hetente futtatni rendszertisztítást. Annyi felesleges fájlszemét nem gyűlik össze, és amelyik ideiglenes fájlokat használják a programok, azokat viszont törlöd és ismételten létre kell hozniuk.
Bitdefender elég jó. Kaspersky is, bár a háború óta jobban félnek tőle és nem ajánlják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!