Ncore_on mièrt csalnak ennyien? Mikor Spooky Dayz van? A staff mèrtnem dobja ki az első 25 szkritelőt autoclikelőt??
Na igen, Éva és Tankcsapda (nyugodjék békében) akikről még elhiszem, hogy tisztán játszottak, illetve rajtuk kívül még van talán 1-2 ember. Bár még ez is sántít, hogy ilyenkor két nyugdíjasnak nincs más elfoglaltsága, mint minden évben ezt tolni éjjeleken, napokon át, még ha felváltva is... Na de mind1... :D
Azt viszont nem tudom elhinni, hogy akik a top mezőnyben vannak minden évben, ők mind így csinálnák, mint Tancsapdáék. A többség szerintem beállít egy szkriptet és mennek a dolgukra és úgy, ahogy mondod Kérdező, esélyes, hogy ezek közül néhányan ismerik a staffot, esetleg benyaliztak valahogy nekik és őket soha nem dobják ki.
Most is ott van micike, megaiga. Már sok évvel ezelőtt is láttam a nevüket, természetesen akkor is végig 99-100% környékén voltak.
Egyébként valaki elmondaná, hogy mi értelme van rámenni a 100%-ra, és – esetleg csalás nélkül – elcseszni rá mondjuk 168 órát? A világon semmi hozadéka nincs, ellenben nagyon unalmas és idegőrlő.
Teljesen komolyan kérdezem, mi értelme van? (a nyeremények sem érnek ennyit)
Lehet ezt felteszem majd különálló kérdésként...
#8 Azért azt nem mondanám, hogy a nyeremények nem érnek semmit.
A pontok mindig jól jönnek, az 1 év Legend rang is hasznos lehet. Az más kérdés, hogy ezekért megéri -e napokig ott ülni...
Az egyéni rangnak csak esztétikai szerepe van, de azért az is valami. Látják mások, hogy te már megcsináltad. :D Van aki már 4x -es spooky master.
Amúgy sokan közben beraknak egy filmet, sorozatot és úgy gyűjtik a tököket. Be lehet állítani valami csipogást, így ha jön egy figura, csak odanyúlnak és kattintanak. Ez tudtommal nem számít csalásnak. Vagy csak egyszrűen dumálgatnak a fórumon, discordon és így már jobban telik az idő is.
Üdv igazatok van ezt pofàztam 5nap 5 èjszaka nyomtam 12 óra alvàsal 50 paradik hely..letem
Ja az ipse 93% al nem kerűltbe a top 25 be!!!! 97 től van a top 25! Az első 25 ugy csalt mint az àlat. Botas bacsi ugy kaptosta a tökőt 100% hogy 2óraja besem lèpet..
39 helyen voltam 24 oràig nem birtam előre menni Swagboss nem lèpet be 10 óràja ugy szedte a tőköt😂😂27 helyen vagy hol vègzet...nincs èrtelme jàtszani 1 èves legend rangè.Bixiy, bottaszbacsi Megaiga micike Prldm..CSALT Az Öszes buznyàk..többet nem jatszok ènsem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!