Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Összerakható autó felnőttek...

Összerakható autó felnőttek számára? Hol találok ilyet?

Figyelt kérdés

A páromat szeretném meglepni egy felőtteknek szóló összeszerelhető autóval. Számára a legfontosabb az lenne, hogy motorikusan működjön, tehát összerakás után beinduljon/magát a motort is ő rakja össze, ne csak egy legó autó legyen. Sajnos nem vagyok jártas ebben a témában. Akinek szintén ez a hobbija, tudna segíteni, hogy milyen modellt ajánl?

Köszönöm előre is!

2023. nov. 12. 14:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hogy induljon be? Benzinesre? Modellre? Mindenesetre a #LEGO kulcsszó teljesen félrevezető.
2023. nov. 12. 15:20
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A Legonak vannak ilyen autói azt tudom, de sajnos rohadt drágák :/
2023. nov. 12. 17:02
 3/16 veterán vas ***** válasza:
100%

Mégis, milyen méretre gondolosz?

Mert 1:87 től az 1:12-ig elég nagy a szórás.

2023. nov. 12. 17:05
 4/16 A kérdező kommentje:

Bármilyen modellt megnézek, ha tudtok írni párat. Akár, ha LEGO-ból van olyan, ami összerakás után beindítható, az is jó lehet.

Láttam én is, hogy ezek kicsit drágábbak, 70-80.000 Ft-ig bármilyen modell szóba jöhet.

2023. nov. 12. 17:11
 5/16 anonim ***** válasza:

Na, de mi az a beindítani??

Ha a működő szerkezet a lényeg, akkor Technic, ha a kinézet, részletes kidolgozottság (belül is), akkor Icons.

2023. nov. 12. 17:17
 6/16 A kérdező kommentje:

Utána néztem a Technic-nek, ha jól értem, ezeknek a kocsiknak működő motorjuk van, amit szintén össze kell rakni?

Elnézést a hülye kérdésekért, nő vagyok, egyáltalán nem értek ehhez, teljesen távol áll tőlem ez a téma, de ettől függetlenül nem szeretnék hülyeséget venni. A párom imád ilyenekkel babrálni, apró alkatrészeket összerakni, említette, hogy olyat szeretne, ami “működik” vagy “beindul” összeszerelés után.

2023. nov. 12. 17:33
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem a nőiségről van szó, csak hogy nem írod le, mit jelent számodra egy modellautó/építőjáték esetén, hogy beindul. Viszont ha a párod ismeri a Lego-t, akkor tudhatja, hogy miről van szó, és ő úgy érti a működést, amit a Technic-eknél jelent.
2023. nov. 12. 17:37
 8/16 anonim ***** válasza:

Íme a 9 idén megjelent Lego Technic autó (közülük 2 kicsi, játszani való, a nagyok közül pedig az E-Tron távirányítós): [link]

Tavalyról ezek a legnépszerűbbek:

[link]

[link]

[link]

2023. nov. 12. 17:44
 9/16 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, megnézem őket!

Beindítás alatt arra gondoltam, hogy elindul a kocsi, távirányítóval irányítható akár.

2023. nov. 12. 17:48
 10/16 anonim ***** válasza:

Íme egy kép a 42154-es készlet motorrészéről, ez a készlet 32 ezer Ft-tól indul: [link]

Akár kiválaszthatsz néhányat az előbb linkelt Bricksetről, ami kinézetre szerinted a legjobban tetszik a párodnak, majd megírom, hogy mit kell tudni róluk.

2023. nov. 12. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!