Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Segítesz nekem felkészülni erre?

Segítesz nekem felkészülni erre?

Figyelt kérdés
Szóval az fog történni, hogy vesztettem egy fogadást, amiben az volt maga a dolog, ha elveszítem 3óran keresztül megállas nélkül csiklandozhatnak kikötve akármivel, viszont csak csiklandozsi szabad, semmi más. Azt szeretném kérdezni, hkgy valamivel fel lehet-e erre készülni? Nagyon csiklandós vagyok, leginkább hónaljam, combom csinlandós. Már attól is röhögnöm kell szó szerint, ha valami csak gyengéden hozzám ér....

#csiklandozás #csikizés #kikötés #Kibíromvalyon? #Nagyoncsikisvagyok #Nemfogomkibírni
2023. nov. 6. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Fel lehet rá készülni, de sokáig fog tartani.
2023. nov. 6. 21:43
 2/10 A kérdező kommentje:
És tudnál nekem segíteni, kérlek szépen?
2023. nov. 6. 22:31
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Már megint ezek a beteg csikifétis kérdések... egy jó tanács, hogy ne nagyon igyál-egyél előtte, mert ha 3 óráig nyúvasztanak, a végére a húgyodban-szarodban fogsz vonaglani.
2023. nov. 6. 22:52
 4/10 anonim válasza:
34%

Kikkel volt ez a fogadás?

A következő fogadásban én is részt vennék szívesen :)

2023. nov. 7. 08:10
 5/10 A kérdező kommentje:
#4 emberekkel, ha szeretnéd átküldöm a számukat privátban, és akkor majd fogadhatsz velük. Mellékesen csak azért mentem bele, mert 90% esély volt rá hogy én fogok nyerni, aztán végül nem így lett.
2023. nov. 7. 14:29
 6/10 anonim ***** válasza:
34%
Ha van lány is akkor én is benne lennék a kövi fogadásban.
2023. nov. 7. 22:18
 7/10 anonim válasza:
Nekem is csikizték a talpam egyszer egy elvesztett fogadás miatt. 😅
2023. nov. 10. 09:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Konkretizáljuk: mit jelent az, hogy felkészülni erre? Talán úgy könnyebben lehet választ adni.
2023. nov. 17. 20:43
 9/10 anonim válasza:

Hát akkor készülj erős fizikai fájdalomra!

3 óra az brutálisan sok, valami jelet beszélj meg előtte velük, hogy ha szarul vagy, akkor hagyják abba. És legalább 10 percenként egy pillanatra álljanak meg és kérdezzék meg, hogy jól vagy-e.

Azt is tisztázd velük előre, hogy WC-re kiengednek-e közben, vagy azt szeretnék, hogy bepisilj. Utóbbi esetben vigyél magaddal törülközőt és pótalsónadrágot.

És majd írd meg nekünk, hogy milyen volt.

2023. nov. 21. 18:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Na milyen volt?
ápr. 14. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!