Milyen élményprogramot ajánlanátok karácsonyra?
Figyelt kérdés
Anyukám megmondta én találjam ki mit vegyen a barátomnak, említettem neki, lehetne valami belépőjegy vagy hasonló, viszont nincs ötletem hova mehetnénk. Mindketten huszas éveinkben járunk, de még csak háromnegyed éve vagyunk együtt, sosem volt meg közös karácsonyunk, ezert nem tudom mennyire jó ötlet ez, vagy valami mást kéne kitalálni. Győr környéke lenne a legjobb a proramokra, esetleg szomsédos országokban nem annyira messze is lehetne2023. nov. 1. 14:52
2/4 anonim válasza:
Apum és bátyám feldobox sörkóstolót kap tőlem
4/4 Fanni818 válasza:
Én ha már karácsony mindenképp valami téli programot választanak. Mint például egy síelés. De ez ember függő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!