Véleményetek szerint lenne jelentkező?
Érdekes, mert én pont a csendet és a nyugalmat szeretem a szaunában.
Ha valami "hangulatos" a társaság jön össze, akkor inkább tovább állok.
Van baj, ha már egy kósza numeráért is ilyen szaunás-trükköket kell bevetned.
Legyél nagyfiú és döntsd el:
Vagy kufirc vagy szauna.😂
Ne keverd össze!
#14: Pedig lehet az. Én is ismerek olyanokat, akik különböző neműek, együtt eljárnak szaunázni is, de nincs köztük semmi. A mi baráti társaságunkban is sokan vannak egyedülállók, természetes, hogy meztelenül szaunázunk, de nincs semmi szex. Utána otthon a hálószobában van, de az más, annak nincs köze a szaunázáshoz.
Viszont az valóban furcsa, hogy a kérdezőnek csak egy valaki ellenkező nemű illető kell, akivel szaunázni akar. Ha társaságra vágyna, hívna több barátot is, vegyesen.
#15 hihető lenne, ha mindegy lenne a társ neme. Így viszont trollkérdés.
Őszintén szólva én férfiként nem szeretek a feleségemmel szaunázni. Azért nem, mert más a ritmusunk. Én a forróbb, "ropogósabb"szaunázást szeretem, ő a lazábbat. Nem szeretem a nyafogást hallgatni (túl meleg, túl hideg, túl vizes, túl gyors, túl pucér stb.), ezért inkább férfi barátaimmal szoktam menni, ő meg a barátnőivel. Akkor béke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!