Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Véleményetek szerint lenne...

Véleményetek szerint lenne jelentkező?

Figyelt kérdés
Imádok szaunázni. Feltölt fizikailag és szellemileg. De egyrészt uncsi egyedül, másrészt pasiként nővel szeretnék. Szerintetek hol találok ehhez megfelelő partnert?

2023. okt. 30. 14:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

Érdekes, mert én pont a csendet és a nyugalmat szeretem a szaunában.

Ha valami "hangulatos" a társaság jön össze, akkor inkább tovább állok.

2023. okt. 30. 19:54
 12/18 anonim ***** válasza:
69%

Van baj, ha már egy kósza numeráért is ilyen szaunás-trükköket kell bevetned.

Legyél nagyfiú és döntsd el:

Vagy kufirc vagy szauna.😂

Ne keverd össze!

2023. okt. 30. 22:27
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért kell bántani szegény kérdezőt. Attól, hogy szaunázni meztelenül kell, még nem kell szexet is akarnia. Én is jobban szeretek társaságban szaunázni, de nekem szerencsére vannak olyan ismerőseim akik szívesen jönnek. Persze fürdőruhás melegedőbe én sem szívesen mennék, de rengeteg hely van, ahova elmehet az emebr, és ott is szóbaelegyedhet mással.
2023. okt. 31. 16:55
 14/18 anonim ***** válasza:
#13 amit valaki "pasiként nővel szeretne", mint a kérdező, az szexualitás. Minden máshoz teljesen mindegy a társ neme. Felhív magához egy ismeretlen nőt privát szaunázni, de nem lesz benne szex, á dehogy. Hát ez nem túl hihető.
2023. okt. 31. 17:08
 15/18 anonim ***** válasza:

#14: Pedig lehet az. Én is ismerek olyanokat, akik különböző neműek, együtt eljárnak szaunázni is, de nincs köztük semmi. A mi baráti társaságunkban is sokan vannak egyedülállók, természetes, hogy meztelenül szaunázunk, de nincs semmi szex. Utána otthon a hálószobában van, de az más, annak nincs köze a szaunázáshoz.

Viszont az valóban furcsa, hogy a kérdezőnek csak egy valaki ellenkező nemű illető kell, akivel szaunázni akar. Ha társaságra vágyna, hívna több barátot is, vegyesen.

2023. okt. 31. 17:14
 16/18 anonim ***** válasza:

#15 hihető lenne, ha mindegy lenne a társ neme. Így viszont trollkérdés.

Őszintén szólva én férfiként nem szeretek a feleségemmel szaunázni. Azért nem, mert más a ritmusunk. Én a forróbb, "ropogósabb"szaunázást szeretem, ő a lazábbat. Nem szeretem a nyafogást hallgatni (túl meleg, túl hideg, túl vizes, túl gyors, túl pucér stb.), ezért inkább férfi barátaimmal szoktam menni, ő meg a barátnőivel. Akkor béke van.

2023. okt. 31. 18:18
 17/18 anonim ***** válasza:
#16: Látod, nem vagyunk egyformák. Én meg pont a feleségemmel szeretek menni. Azért a feleségem, mert szívesebben vagyok vele, mint a barátaimmal.
2023. okt. 31. 18:44
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
#17 papucs :)
2023. okt. 31. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!