Mit gondoltok arról, hogy ha egy férfi italt küld egy nőnek? (Bővebben lent)
Ma jártam életemben először úgy, hogy a bárpultnál állva egy férfi a kezembe nyomott egy italt, mondván egészségemre. Csak egy nyugodt iszogatós szombat estét terveztem, egyedül, hallgatva a kocsmában lejátszott 90-es évekbeli retró slágereket. Nem öltöztem kihívóan, nem kerestem szemkontaktust. Otthon van a párom, de jelenleg pár hónapot külföldön vagyok a munkám miatt, és alig ismerek itt valakit, így azt gondoltam nincs abban semmi rossz, ha egyedül ülök be meginni 1-2 sört. Soha életemben nem láttam ezt a férfit ezelőtt és borzasztóan kellemetlenül, gyakorlatilag sarokba szorítva éreztem magam azzal, hogy a kezembe nyomta az italt. Őszintén nem volt annyi bizalmam a helyzethez, hogy beleigyak. De annyira gyorsan történt, hogy nem tudtam visszautasítani, észre sem vettem és már a kezembe volt a pohár. Gyakorlatilag ahelyett, hogy nyugodtan hallgattam volna a zenét tovább, konkrétan elmemekültem a helyről, az italt(valamilyen koktél) az ablakpárkányon hagyva, meg sem állva az első buszig.
Veletek történt már hasonló?
Mit kellett volna tennem?
25/N
Jól tetted. Nem szabad beleinni "idegen" piába. Sehol, még hazibuliban sem, ahol idegenek is vannak és fennál a veszélye, hogy beletettek valamit.
Legjobb amit tehettél egyedül, hogy gyorsan eltüntél onnan
Ez nem ital küldés volt. Az italküldés diszkrétebb. Akkor a férfi a pincértől a saját asztalához számláztatja a kért italt majd megkéri a pincért, hogy az xy asztalhoz xy nőnek legyen kedves odaadni. Ez az ital küldés.
Amit te kaptál az tahóság. Abszolút jól cselekedtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!