Youtubeon hogyhogy fent maradhatnak szexuális tartalmú videók?
Figyelt kérdés
Vizuális tartalomra gondolok! Egy csávó a péniszét és az ánuszát szőrteleníti premier plánban! Ezek a videók már több hónapja fent vannak, hiába jelentettük a youtubenak többen is. A youtube miért nem távolítja el ezeket a videókat??? (A linket kizárólag azért rakom ide, mert megelőzöm azt, hogy kamunak gondoljátok.)
2023. okt. 6. 22:59
31/62 A kérdező kommentje:
30-as, szánalmas az te vagy, hogy el sem jut a tudatodig hogy mi a gond. Na ez látod szánalmas!
2023. okt. 6. 23:59
32/62 anonim válasza:
#31 Rendben papa, akkor jelentgesd a youtube videókat, addig én lefoglalom 3 hét múlvára a berlini fetish buliba a koncertjegyet, amit kinéztem. Ott mindenféle hálós ruhába bújt srácok, teleekizett csajok és brutál kinkek vannak, rohadt jó zenére. Ha gondolod, majd elküldök neked felvételt, hátha agyvérzést kapsz 😂
33/62 A kérdező kommentje:
32-es beteg vagy, nem is kicsit. Jó esetben csak egy empátiahiányos nárcisztikus.
Amúgy parancsolj:
2023. okt. 7. 00:04
35/62 anonim válasza:
Jó most megnéztem és ilyenekt ad fel ajánlóban...tele van $seggel... hogy lehet vissza csinálni?
36/62 anonim válasza:
#35 XD :DDD
Sehogy! :D Ez már így marad! :D
37/62 anonim válasza:
Kérdező, akkor most tessék azonnal befóliázni a számítógépedet, ha már ilyendolgok jelentek meg rajta. pfujjjjj
38/62 anonim válasza:
35. Attól, hogy egyszer megnézed még nem fogja feldobálni. Valszeg nem ez volt az első alkalom, lebuktál kis perverz.
39/62 anonim válasza:
Teljesen rendben van, sokkal több ilyen videó kéne.
40/62 A kérdező kommentje:
37! Miről beszélsz?
2023. okt. 7. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!