Otherworld Zoly woke lett?
Régen még kritizálva voltak nála a woke dolgok most meg egyenesen a Pokolra küldi azokat akiket zavart a fekete Ariel az új "A kis hableány" filmben. Meg a Final Fantasy 16 esetében is értetlenkedett hogy miért fehér az összes szereplő.
Bár mondjuk azon jót röhögtem hogy Zoly abban a pillanatban hogy abbahagyta azok szapulását akiknek nem tetszik az új Ariel (mert hogy egy olyan dolog miatt utálják amiről nem tehet, a bőrszíne) rögtön nekiállt azt firtatni hogy mennyire ronda is szerencsétlen lány (egy dolog amiről nem tehet; amúgy szerintem nem ronda a színésznő). Az nem lepett meg hogy egy videón belül ellent mond saját magának, de hogy rögtön a következő mondatával ennyire képes ütni az előzőt az azért nagy volt. Szegény Zoly még ahhoz is hülye hogy woke legyen.
Nem tudom, hogy a gyereknek (OW Zolikának) milyen kapcsolata van a woke ideológiával.
De viszont jó pár úgynevezett kritikáját láttam már. Szerintem is egy bohóc ahogy az 1-es mondja.
Zolikára hallgatni kb bármiben is, az olyan, mintha egy vaknak adnál pilóta jogsit.
És ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül.
Ahogy olvastam korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!