Szoktátok nézni az OtherWorld-öt?
Figyelt kérdés
én 2013-ban kezdtem el követni őket és szerintem az 2012-13-as időszak volt a legjobb (God of War: Ascension, Far Cry 3, Tomb Raider, Call of Duty BO2-Ghosts, Resident Evil ORC-6-Revelations, Silent Hill Downpour ezeket a kritikáikat a mai napig szívesen megnézem) a generációváltás óta eltelt években bevallom már annyira nem követtem őket2018. márc. 26. 02:23
1/6 anonim válasza:
Nagyon ritkán. Amióta elmentek a régi tagok, szerintem nagyon sokat zuhant a színvonala. Az otherside-ot mindig meghallgatom, de a többi videó hidegen hagy.
2/6 anonim válasza:
Ők azok, akik nemes egyszerűséggel lesz*rozták a Dark Souls-t és az Infinite Warfare-t? Nem, szellemi fogyatékosokat nem szoktam követni.
3/6 A kérdező kommentje:
az Infinite Warfare-t jogosan, a Dark Souls-t jogtalanul bár tény hogy az elmúlt 10 év talán legtúlértékeltebb játéka
2018. márc. 26. 15:51
4/6 anonim válasza:
Igen,én nagyon bírom őket,de nekem csak a filmes szekció tartozik az érdeklődési körömbe,tehát a filmkritikákat nézem Zolytól és a Gorefestet Kinsontól. :)
5/6 anonim válasza:
Én szeretem, mai napig nézem őket
6/6 anonim válasza:
Szoktam.Szeretem őket,bár teljesen megértem azokat,akik nem szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!