Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Élményautózni hol lehet jogsi...

Élményautózni hol lehet jogsi nélkül?

Figyelt kérdés
Ajándékba szeretnék adni egy élményautózást, (nissan gtr) de a kedvesemnek nincs jogsija (nekem sincs), ezért arra gondoltam, hogy sofőrrel együtt szeretném. Létezik ilyen? Neten rákerestem, de csak olyat találtam ahol saját magadnak kell vetezni a kocsit. Vagy tud esetleg valaki ilyen autós meglepi ötletet ezen kívül? Köszönöm
2023. szept. 15. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan hívd fel bármelyik ilyen helyet, és mond meg, hogy ők vezessenek. Hidd el inkább örülni fognak, hogy nem kell rábízniuk az autót másra.

Egyébként jogosítvány csak közúton kell, szóval ha tud valaki vezetni, akkor pl. pályán jogsi nélkül is lehet. Az más kérdés, hogy így odaadják-e az autót, de azt megint csak meg kell kérdezni.

2023. szept. 15. 10:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Menjetek inkább bobozni vagy dodzsemezni.
2023. szept. 15. 10:50
 3/4 anonim válasza:
Nissan GTR? Jó választás👍
2023. szept. 15. 13:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Bár ha már élményautózás, akkor én jobb autót választanék: V8 M3 vagy V10 M5. Na ezek autók.
2023. szept. 17. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!