Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen történeteitek vannak?

Milyen történeteitek vannak?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, mivel ilyen rossz az idő, az én kedvem sem a legjobb ma, mivel beteg voltam, a matekkal is el vagyok kicsit maradva.

Szóval..a logaritmusokat félre téve, azt szeretném, ha mindenki elmesélne egy történetét, bulit, külföldön, vagy Magyarországon megtörténteket, amikor nagyon jól érezte magát.

Remélem ezzel is kedvet kapna mindenki ehhez a naphoz.

Előre is köszönöm.

2010. okt. 17. 12:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez nagyon jó ötlet:)

Szivesen mesélek történeteket!

2008ban sok helyen voltunk nyaralni a családdal.

Bulgária,Balaton és én még a nagymamámmal Mallorcán.

A nagymamám akkor volt ott 3x-ra de még mindig nem tudja megunni azt a látványt ami ott van!

Amikor a szállodába értünk és a 8.emeleten kaptunk szállást kimentünk a teraszra,leültünk a székekre.

Ott volt elöttünk a Földközi-tenger és azon ott volt egy kis sziget és az oldaláról látszodott a napnyugta!

Gyönyörű látvány volt..Sajnos ezt nem lehet elmesélni ugy ahogy ott volt:)

Idén is voltunk Balatonon és elmentünk ott egy WestEnd Parkba.Kb 5 trambulin volt ott a füvesrészen.De ilyen jó nagyok és csak 1 trambulin volt szabad és az ikertestvéremmel rá mentem és soha nem sikerült eggyüt felugranunk és igy mindig valamelyíkönk elvesztette az egyensúlyát és a másikat is huzta magával:P

Háát nem tudom, hogy jót irtam e de ha még akarod akkor szivesen irok:)

14/l

2010. okt. 17. 12:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Mallorca-ra majd remélem én is eljutok egyszer.:)(Ha oda nem, máshova biztos;) )

Ha van kedved mesélni, akkor természetesen írhatsz nyugodtan.:)

2010. okt. 17. 12:46
 3/4 anonim ***** válasza:

1.vagyok:

Hiddel megéri:)

Csak egy baj van.Sok ott a rabló.

A Mamámat is már meglopták.

Pedig csak a szállodaszobájába hagyta és a takarító ellopta.De ez ellen, hogy elkerüljék a lopást már van széf a szekrényben:)

Te is mesélj egy kicsit:))

2010. okt. 17. 12:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos semmi maradandó élmény nem nagyon jut eszembe..=/
2010. okt. 17. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!