Hogyan kell modellvasutat szakaszolni?
Figyelt kérdés
Sziasztok még kisebb gyerekként rajongtam a modellvasútért akkoriban szert tettem egy viszonylag nagyobb pályára több vágányos állomással és 2 mozdonyra is. Analóg az egész. Azóta nem foglalkoztam vele évekig, de most újra összeraknám Akkoriban is már az volt a problémám, hogy ha rárakom a 2 mozdonyt nyilván mindkettő megy. Tudom, hogy szakaszolnom kéne valahogy de nem tudom hogyan lehetséges. Tudom hogy lehet kapni ilyen műanyag pöcköket vagy miket meg is találtam, de nem tudom, hogy kéne elképzelnem. Ha valaki el tudná magyarázni részletesen megköszönném.2023. szept. 11. 17:23
1/1 anonim válasza:
Vannak külön sínek (szakaszoló és tápcsatlakozó is) erre a célra, illetve vannak szakaszoló lámpák is.
De légy szíves, ne az egyébben kérdezz ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!