Mennyiért lehet online modellvasutat eladni?
TT méretű 1 mozdonyról(mozgatható áramszedővel jó állapotban,) és 3-5 vagonról van szó talán trafó vagy sín is dukál hozzá!
Tehát mindkét verzióra kérnék szépen választ!
Rakd fel az eBay-re de úgy, hogy németek is licitálhassanak rá, mert ott megvan a kultúrája a modellvasútnak. Kalkulálj ki egy kedvezményes postaköltséget, és egy €1.- kezdőlicitet, és ha szerencséd van, ráharapnak. Arrafelé egész jó áron mennek az ilyen cuccok, de idehaza szerintem csak bagóért értékesíthető. akinek nincs rá pénze nem is akar sokat adni érte, akinek meg van, az vesz újat.
(Az eddigi hozzászólók is én voltam)
Abszolút nem hozzáértők válaszoltak. Magyarországon is nagy keresete van a modellvasutaknak, vagy régiesebben "villanyvasútaknak." Az egyik legjobb az Indexen van a "börze": [link]
Vagy vaterára tedd fel. Ez a két hely a legforgalmasabb. Továbbá ott van még ugye az OLX meg a jófogás, bár ott nem mennek el gyorsan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!