Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Arra gondoltam, hogy egyetem...

Arra gondoltam, hogy egyetem mellett elkezdek itthonról streamelni, de nem a pénz miatt foglalkoztat a dolog, hanem szórakozás kedvéért?

Figyelt kérdés

Belevágjak?

Szeretek emberekkel beszélni, nagyon kommunikatív és nyitott személyiség vagyok.

Azt néztem, hogy kb 700.000 Forint lenne egy streamer gép, ami kiszolgálja a játékot és a nézőket is hardver szempontból.

Tudom, hogy ez most nagyon ilyen tucat dolognak hangzik, mint mikor valaki kitalálja, hogy instagram reklámarc lesz, de engem tényleg a közösség része vonz, nem pedig egyéb okok. Ha 4 nézőm lesz összesen az sem gond, csak legyen kis új dolog a hétköznapokban.

Szerintetek belevágjak? A pénzem megvan rá, egész nyáron diákmunkáztam. Ezért a szülői segítséget se kellene igénybevennem hozzá.

2023. aug. 29. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mivel bárki csinálhatja, ez a piac telítve van. Az tud érvényesülni és kitörni, aki valami olyan pluszt tesz bele, amit mások nem. A legtöbben a személyiségükkel tudják eladni magukat, hiszen a játék ugyanaz mindenkinél.

Amíg nem kezd el láthatóan befutni a dolog amire építeni lehet, nem jó ötlet majdnem egy millát (mert ott van még minden egyéb más is a gép mellett) valamire, aminek a megtérülési esélye kicsi.

Feleennyi pénzből is lehet egy alapot csinálni, a másikat pedig elköltöd értelmes dolgokra, élményekre, vagy valamire ami később is hasznos lehet (jogsi pl., bár pont most pedzegetik az ingyenességét).

2023. aug. 29. 17:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Nincsenek nagyon barátaim szóval nincs sok pénzem de igazából nem is tudok mire költeni.
2023. aug. 29. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, de angolul próbáld meg szerintem.
2023. aug. 29. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
A sikered a személyisségedtől függeni, minimálisan a játéktudásodtól.
2023. aug. 30. 13:48
 5/5 anonim válasza:

Miből gondolod hogy bárki is nézne a barátaidon kívül? Szép álmok ezek a "nem a pénzé csinálom" meg egyéb, de senki se fog a két szép szemedért nézni, max a két szép melledért, de amúgy meg attól, hogy fellősz egy strímet még nem lesz néződ, és nagyon nehéz az elindulás. Marketing, hype, botolás.... valami kell ahhoz, hogy tudják egyáltalán létezel, mert senki nem lapoz le a ötven-századik chanellhez twitchen ahova majd berak 0 nézővel.

700k amúgy egy átlagos gép ára, dedikált strimer setup ennél jóval vaskosabb árú, bár mivel ebből úgyse lesz semmi, így jobban jársz ha inkább egy költséghatékony megoldást választasz, mert strímelni efféle vassal is lehet, de legalább kisebb lesz a veszteség amit le kell majd írnod.

2023. aug. 30. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!