Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi foglalkoztatja a mai...

Mi foglalkoztatja a mai fiatalokat?

Figyelt kérdés

23 f vagyok 3éve elzárkoztam a világ elől elégé be gyepesedtem sokat olvastam meg Csernust néztem úgy érzem ezek csak össze zavartak. Ne legyél egoista ne versengj mondja a sok pszihobölcs én meg azon gondolkozok hogy a mai szép csajoknak még ha szingli is van kivel dugniuk ezért bölcseségek ide vagy oda versenybe kell lenni.

De mostanra úgy érzem alig tudok rá érezni milyennek kéne lennem úgy viselkedek mint egy öreg ember szeretnék viszont rendesen a fiatalok életvitele szerint élni.

2015. febr. 25. 20:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Petárda :D (14)
2015. febr. 25. 20:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Próbálj ki valami sportot, járj el bulizni, hátha megjön az "életkedved"
2015. febr. 25. 21:06
 3/10 Koaxk Ábel ***** válasza:

Attól, hogy valakinek van kivel dugnija, még nem biztos, hogy tartalmas vagy jó élete van.

Az egoizmus egy rohadt mély szakadék, amibe ha elkezd belecsúszni az ember előbb utóbb rájön, hogy végtelenül boldogt

2015. febr. 25. 23:34
 4/10 Koaxk Ábel ***** válasza:

végtelenül boldogtalan lesz...

Véletlenül rányomtam a küldésre előbb. :)

2015. febr. 25. 23:34
 5/10 A kérdező kommentje:

Hogy a faszba jön ide a tartalmas boldog élet?

Aról beszélek hogy egy jó csajra 10pasi jut kedves zerint válogat a hormonok meg ellent mondanak a bölcseségeknek!

Különben meg a párkapcsolat nem olyan divat mostanában mint a sima sex. Vagy a szeretői viszony.

2015. febr. 26. 13:23
 6/10 Koaxk Ábel ***** válasza:

Akkor nem értem miért hoztad fel a "pszicho bölcs" gondolkodásmódot?

Neked csak az fáj, hogy a szép emberek többet dugnak, aztán slussz passz.

A világ az már csak ilyen...

Ha nem vagy vonzó a nők számára akkor valamilyen irányba mozdulj el ami egy felszines nő számára dugás céljából érdekes lehet.

Gyúrj, halmozz fel drága dolgokat, fejlessz ki jó csajozási dumákat...

2015. febr. 26. 14:57
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem én a két nézetet álítottam szembe.

A fő problémámat ki hangsújoztam elégé be vagyok rozsdásodva ezen kéne változtatnom de szeretnék részletesebben tályékozódni aról milyen a fiatalos gondolkodásmód meg hogy mik a fiatalok értékrendje világa stb

Tudom nehéz ezt így meg érteni vagy át adni hogy meg értsétek csak be van alaposan szűkülve a világom mint egy öregembernek alig emlékszek már mit jelent fiatalként élni. Régen atlétikáztam gyúrtam mostanra elég fáradékony lettem erőnlétem szinte 0 el hagytam magam :(

2015. febr. 26. 15:41
 8/10 Koaxk Ábel ***** válasza:

A mai fiataloknak (tisztelet a kívételnek), az értékrendje nulla, pont, hogy az egó irányítja az életüket, minél jobban nézzek ki, minél menőbb legyek, minél több pénzem legyen ami nem a túlélésre szolgál inkább csak arra, hogy villoghassak vele. (jah +1 minél többen lájkoljanak az fb-n, de ez megint a minél menőbb legyek kategória)

Az a nézet amit a sprirituális vezetők vagy a felvilágosultabb pszichológusok mutatnak, azok ennek pont az ellentéte. Amikről ők beszélnek az inkább a lelki béke megtalálásnak egy lehetséges útja, ami kb szöges ellentéte az egós világnak.

A mai világ kb úgy működik, hogy az az értékes ember aki vagy külsőleg, vagy anyagilag le tud tenni valamit az asztalra, és ez a fiatalokra halmozottan igaz.

Egyébként meg szerintem tök egyszerű módszer, pl kezdj el fiatalokkal kommunikálni, fb-n, chaten, élőben, akármilyen felületen, hogy felvedd velük a ritmust.

Mi érdekli őket, mit szeretnek stb...

Csak úgy tét nélkül.

2015. febr. 26. 16:44
 9/10 Koaxk Ábel ***** válasza:

Az első blokkhoz még annyit írnék, mielőtt az antiszociálisabb fiatalok betalálnának.

Van a másik fiatal réteg, aki meg attól próbálja különbnek érezni magát, hogy ő nem követi a csordát, lázadó lesz, emos, vagy tököm tudja...

Az ugyanúgy az egó műve, szóval az se jobb mint aki önimádó lesz...

2015. febr. 26. 16:46
 10/10 A kérdező kommentje:

Na igen amit irsz abban egyet értek és ténleg ezt mondják a mai spirituális tanítók pszihológusok filozófusok. Amit irtam pont ezért is pattant ki a fejemből hogy a mai fiatalok pont hogy az egó mellett vannak és azt gopndolom hogy ebben nagy szerepe van a bennük tomboló hormonoknak amik leginkább a sexuális vonzalom és a kalandvágyból fakadnak. Elég ha meg nézel egy sorozatot amik népszerüek a 15-25 éves korosztály körében pl a vámpírnaplók, éjel nappal budapest egyaltalán nem tudnék elképzelni egy mai modern embert 30alatt azzal a mentalitással hogy az életét valamiféle keleti nyugalomra törekvő filozófia szerint kezdi el élni. Nem is vagyok biztos benne hogy ez egészséges volna. 40 évesen igen mikor ki éli magát de egy mai embert 1000 szer annyi vágykeltő iger ér mint 100éve. Nem találsz újságot amibe ne szerepelne egy bikinis csaj nem látsz reklámot ami ne üzené azt hogy tömd magad és mikor egyedül vagy csak kívánod és kívánod majd vagy engedsz vagy magadba roskadsz. Az emeber a mai világban azokra az izgalmakra vágyik amiket a filmekben lát.

Van a szociálpszihológiában egy tétel amiben pontosan benne van az is hogy az érett ember nem jó fogyasztó a cél pedig a gazdasági verseny fentartása amikhez persze fogyasztók kellenek.

Itt van nézd meg:

13tételnél self összetevői, forrásai, hatása, én védő torzítások:a modern világ személyiség paradoxona.

[link]

2015. febr. 26. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!