Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A debreceni Roncs bárban...

A debreceni Roncs bárban miért adnak drágán poshadt csapolt sört?

Figyelt kérdés

Egyre ritkábban járok oda, de korábban amikor sűrűn jártam és mostanában is ahányszor betévedek nagyjából kivétel nélkül poshadt sört kapok. Volt hogy csak enyhébben, de volt hogy nagyon brutálisan savanyú volt és ilyenkor vissza is vittem, és a csapos is elismerte, hogy savanyú. Azt is mondta, hogy szívesen tölt egy újat de az is ilyen lesz és igaza is volt. Ráadásul rohadt drágán adják ezt a poshadt sört.

Egyébként hozzáteszem, hogy máshol is előfordul, hogy savanyú sört csapolnak, de közel se ilyen magas árkategóriájú helyeken ,és ott is egyből cserélik a hordót ha emiatt szól valaki.

2023. aug. 27. 15:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igyál üveges sört!
2023. aug. 27. 15:46
 2/10 A kérdező kommentje:
1-es, az érved akkor lenne helytálló, ha kiírnák a csapolt sörhöz, hogy poshadt. Mivel akkor legalább a fogyasztó megtévesztése cselekmény nem állna fenn. Persze az egészségügyi kockázati cselekmény még akkor is.
2023. aug. 27. 15:59
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
Mert a tulaj biztosan egy tipikus magyar sóher, kapzsi alak. Megveszi tized áron a lejárt hordókat, és adja drágán. Csak azt nem értem, minek gazdagítasz egy ilyen helyet? Keress másikat, ahol jó a csapolt sör.
2023. aug. 27. 20:07
 4/10 A kérdező kommentje:
3-as, a Tancsapda dobosa és egy volt DVSC focista a tulaj. Az egyik legmenőbb romkocsma a városban.
2023. aug. 27. 20:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor ez rájuk nézve elég nagy szégyen, hogy szart árulnak. Ezt hívják úgy, hogy a hírnévvel való visszaélés. Őket kellene megkérdezni, hogy tényleg ennyire fontos a pénz, vagy csak simán nem érdekli őket a vendégek véleménye? Vagy a csapost, hátha tud erről mondani valamit, ugyanis jelen esetben ő tartja emiatt a hátát, nála panaszkodnak.
2023. aug. 27. 20:34
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Poshadt sört adnak, szerinted mégis ez a legmenőbb hely... :D
2023. aug. 29. 20:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nem, de mégis annak tartják a városban.
2023. aug. 29. 21:25
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
"Az egyik legmenőbb romkocsma a városban"
2023. aug. 29. 22:14
 9/10 anonim ***** válasza:
67%

Valóban nagyon jó hely, és én még soha nem ittam ott állott sört!

A kérdező valamiért megsértődhetett - nem hiszem a sztoriját, nem ilyenek az tapasztalataim!

2023. aug. 30. 08:18
 10/10 A kérdező kommentje:
9-es semmi bajom a hellyel, és nem sértődtem meg rájuk egyáltalán. Mikor legutóbb ott voltam akkkor is savanyú volt a sörük, még iható volt ezért nem is reklamáltam, de érezhetően nem volt jó, és nem voltam egyedül a véleményemmel a társaságban akikkel voltam. Korábban is többször előfordult ilyen, de volt, hogy konkrétan ihatatlan volt, és akkor se egyedül tapasztaltam ezt.
2023. aug. 30. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!