Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért volt büdös az ásványvíz?

Miért volt büdös az ásványvíz?

Figyelt kérdés
Tegnap kibontottam egy szénsavmentes 2 literes ásványvizet, de annyira büdös szennyvíz poshadt szaga volt, hogy hihetetlen.... A többi flakonnal nem volt ilyen probléma, egy zsugorban voltak... Csak ez az egy volt annyira szennyvízszagú, pedig 2023 decemberig volt a szavatossági ideje.... Mamám is mondta, hogy ennek konkrétan szªrszaga van. Mitől lehetett ez?

2022. júl. 25. 00:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%
belefingtak az üvegbe a gyártás alatt.
2022. júl. 25. 00:29
 2/11 anonim ***** válasza:
18%

Igen, az a legvalószínűbb, hogy belefingtak gyártás alatt, mivel egy zsugorban voltak.

Semmi baj nincs magával a vízzel, ugyanúgy elfogyasztható a szavatossági ideig.

2022. júl. 25. 00:33
 3/11 A kérdező kommentje:

Hát az durva, ha belefingtak 🤯

Hát ez kizárt, hogy fogyasztható, annyira undorító szennyvíz szaga van.... Hányinger

2022. júl. 25. 01:37
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
Mi ez a sok romlott vizes kérdés mostanában?
2022. júl. 25. 06:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én - attól függően, hogy mennyire álltok rosszul anyagilag - vagy csapba önteném és egy darabig biztosan nem vennék ilyen márkájú ásványvizet, vagy -ha vissza akarod kapni a pénzed - akkor felbontva a 6-os zsugorból 1 palackot, visszavinném az egészet a boltba, megszagoltatnám a kasszással meg ha a visszavételhez okvetlen szükséges akkor a üzletvezetővel/üzletvezető-helyettessel is, és akkor igenis fizessék ki.

Amúgy meg az ominózus márkát, - bár nem írtad ki (privátban azért megírhatnád nekem, hogy én ne fussak bele) - én nyilván kerülném egy jó darabig a helyedben.

2022. júl. 25. 07:43
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Palackozásnál baktérium kerülhetett bele, ami aztán elszaporodott. Ezért sem iszok, csak csapvizet.
2022. júl. 25. 09:30
 7/11 A kérdező kommentje:
Már kiöntöttük... Ez a 2 literes kékforrás ásványvíz volt. Pennyből.
2022. júl. 25. 12:39
 8/11 anonim ***** válasza:
22%
Ez egy új fétis szerintem.
2022. júl. 25. 13:24
 9/11 anonim ***** válasza:
22%
Balfi büdös víz került bele.
2022. júl. 25. 15:45
 10/11 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem is tuti belefingtak.
2022. júl. 26. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!