Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy a TikTok...

Hogy lehet, hogy a TikTok ennyire elterjedt, amikor annyira tré módon van az alkalmazás megcsinálva, hogy nem bírnak rávenni arra, hogy használjam? Miért használják mégis annyian?

Figyelt kérdés

Jó, lehet, hogy ehhez én már túl öreg vagyok a 30 évemmel... de egyszerűen számomra baromi idegesítő az, hogy a videók automatikusan lejátszódnak és ki sem tudom kapcsolni ezt, böngészés közben indulnak el folyton a videók, ami hanggal jár. Legtöbbször mobilneten vagyok, így feleslegesen fogyasztja a mobilnetem. Eddig nem veszi fel a versenyt a youtube-bal, sem facebookkal, de menjünk tovább..

Dark mode-ot androidon nem lehet rajta beállítani. Ha egy app fiataloknak készül, akkor első dolgok között kellene lennie, hogy legyen rá sötét mode.. este nem fogom kisüttetni a szememet fehér kijelzővel, amikor még a mindenben lemaradt facebookon is van sötét mód.. nem mellesleg arról, hogy OLED kijelzőn tök feleslegesen fogyaszt, tehát ezzel sem győznek meg arról, hogy használjam a youtube-facebook helyett, mert azokon van sötét mód...

Egyik legidegesítőbb dolog, hogy küldenek egy tiktok linket.. megnyitom és más videót játszik le, mint amit küldtek. Többször kell bezárnom a tiktok appot és megnyitnom újra a linket, hogy meggyőződjek arról, hogy tényleg azt nézem, amit küldtek nekem.

Ha megosztanak egy érdekesnek tűnő tiktok videót, rámegyek, hogy megnézzem és rendszeresen előfordul, hogy bejelentkezést kér, amit meg is adok.. de mire megtörténik,0 már nincs ott a videó, hanem teljesen másokat ajánl :D

Szerintem egy hót rakás fos az egész alkalmazás és hihetetlennek tartom, hogy a sok fiatal miért ezt használja, amikor majdnem használhatatlan fos az egész és rendesen nyűg használni. Ha küldenek valami videót, imádkozom azért, hogy csak ne tiktok legyen.

Csak én vagyok ilyen kötöszködő boomer 30 évesen, vagy az app tényleg szarul van megcsinálva? (vagy jól, csak azzal az óriási tömeggel van baj, akiknek ez így megfelelő...)

2023. aug. 27. 00:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Én például egyetlen olyan problémával sem szemebsülök, mint te.

"a videók automatikusan lejátszódnak és ki sem tudom kapcsolni ezt, böngészés közben indulnak el folyton a videók, ami hanggal jár. Legtöbbször mobilneten vagyok, így feleslegesen fogyasztja a mobilnetem. Eddig nem veszi fel a versenyt a youtube-bal, sem facebookkal, de menjünk tovább.."

Ilyen a tiktok, neked alapból problémád van vele, és nem szereted. Akkor nem kell használni. Nem mindent a te igényid szerint csinálnak meg. Egyébként nálam be lehet kapcsolni azt, hogy az adott app csak wifire csatlakozva működjön, ne adatforgalmon.

"Dark mode-ot androidon nem lehet rajta beállítani. Ha egy app fiataloknak készül, akkor első dolgok között kellene lennie, hogy legyen rá sötét mode.. este nem fogom kisüttetni a szememet fehér kijelzővel"

Ez engem egyáltalán nem zavar, mivel a videók nézéséhez mondjuk nem is kell sötét mód. De a beállításokban a kijelzőnél be is tudom akár állítani. Iphoneom van, fura, hogy androidon nem lehet.

"Egyik legidegesítőbb dolog, hogy küldenek egy tiktok linket.. megnyitom és más videót játszik le, mint amit küldtek. Többször kell bezárnom a tiktok appot és megnyitnom újra a linket, hogy meggyőződjek arról, hogy tényleg azt nézem, amit küldtek nekem."

Itt lehet a tiktokkal, de a mobilneteddel is gond. Nekem egy másik appnál szintén még egyszer be kell lépni, hogy az adott linket is betöltse, ne csak a főoldalt. Tipikus hiba.

"Ha megosztanak egy érdekesnek tűnő tiktok videót, rámegyek, hogy megnézzem és rendszeresen előfordul, hogy bejelentkezést kér, amit meg is adok.. de mire megtörténik,0 már nincs ott a videó, hanem teljesen másokat ajánl"

Akkor ne jelentkezz be. Én mondjuk alapból be vagyok, így nyitja meg a videót, de ha csak simán netről nyitom meg, ki is tudom x-elni a bejelentkezést. Vagy jegyezd meg a felhasználót. Én ilyenkor screenshotokat szoktam csinálni, és majd rákeresek.

"Szerintem egy hót rakás fos az egész alkalmazás és hihetetlennek tartom, hogy a sok fiatal miért ezt használja, amikor majdnem használhatatlan fos az egész és rendesen nyűg használni. Ha küldenek valami videót, imádkozom azért, hogy csak ne tiktok legyen."

Szerintem csak neked nem felel meg, nekem tökéletesen jól müködik. De mostmár fb-on meg yt-on is vannak ugyanolyan short videók, nézd azokat akkor.

2023. szept. 3. 17:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Youtube shorts-ot nézem helyette csak, sokkal jobban meg van csinálva számomra minden tekintetben, mint a tiktok.
2023. szept. 12. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!