Hogyan tudnám "híressé" tenni a videóimat TikTokon, kikerülni a FYP-be? ( leírás )
Megfigyeltem már, hogy a magyar videók 90%-a alig kerül ki FY-ba, ha épp egy vadiúj oldalról töltötték fel az első videót.
Ezzel ellentétben pl. az angolok, lengyelek, németek videó mind ott vannak a FYP-emen, több ezer likeal (rengeteg olyan oldal, ami épp az első videóját töltötte fel!)
Na most én nem éppen a like miatt csinálnom a videóimat, de mégis csak rosszul esik, hogy én megcsinálok sokkal jobban egy videót, mint mondjuk tegyük fel egy német, az övé mégis több likeot kap.
Egyébként anime témájú videókat szoktam feltenni, a legmagasabb a 200 like, általában viszont 20-30 like érkezik a videóimra, amiket alight motion-el csinálok.
Van esetleg valami mód, amivel könnyebben kikerülhetek FY-ba? Esetleg TikTokon, gmailen (gmailos fiókom van) állítsak be egy másik országot, stb?
Szerintem ezt hanyagold és ne ezzel foglalkozz...
Ha már te tisztában vagy vele hogy jobb videókat csinálsz mint mások akkor az már rég rossz.
Szerintem van jobb dolgod minthogy ezzel a hülye tiktokkal foglalkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!