11/18 anonim válasza:
Ez pedig egy kifejezetten jó rajz. Csak ti nem tudtok túllépni a giccses fotorealizmuson.
12/18 anonim válasza:
11# Az a jó rajz ahol vannak arányok, jók a vonalvezetések...soroljam? Ezt tanulni kell és a kérdezőnek még van mit tanulni. És ez nem rossz indulat.
13/18 anonim válasza:
12 amiről te beszélsz, az a tanulmányrajz. Ez pedig nem tanulmányrajz. Értek hozzá, ezt tanultam, ez egy kifejezetten jó rajz, ígéretes, eredeti.
Néha van, hogy aki amúgy tehetségtelen, egyszer-egyszer betalál egy ilyen jó rajzzal, szóval ahhoz, hogy a kérdező tehetségét, tudását, hozzáértését meg lehessen állapítani, kellene egy portfoliót látni, de mivel itt csak erről a rajzról szól a kérdés, csak ezt lehet véleményezni, és ez speciel tényleg egy jó rajz. Ha kiállításon látnám, biztos, hogy megállnék előtte.
14/18 anonim válasza:
Én max azért állnék meg előtte, hogy feltegyem a kérdést "ez hogy került ide?" xd
15/18 anonim válasza:
13# Tanuld újra akkor kérlek,mert semmit nem értessz hozzá
16/18 anonim válasza:
#15 Diplomáim vannak belőle, te meg max a falusi rajzszakkörbe jártál.
17/18 anonim válasza:
15# Nem adtam volna neked diplomát ebből az tuti.
18/18 anonim válasza:
mindenkeppen van hova fejlodnod, de ugy velem kezdo/ kezdohaladonak ez nagyon is jo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!