Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hol találok modellt?

Hol találok modellt?

Figyelt kérdés

Amatőr festő,rajzoló vagyok. Volt pár kiállítás amire kikerültek a képeim,mivel ismerősök/volt tanárok kisírták,de inkább magamnak szeretek alkotni. Bevételem nincs is ebből,mivel barátoknak is néha vállalok csak "megrendelésre" és ajándékba adom,nem fogadok érte el semmit. Ebből kifolyólag költeni se tudok rá sokat,éppen elég a sok eszköz is.

Hol találok olyan modelleket akik ingyen vagy jelképes összegért,esetleg a festményekért megengedik hogy lefessem őket?

2019. júl. 24. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha úgy van engem lefesthetnél.
2019. júl. 24. 20:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy nőre van szükségem,férfi 2 is van!
2019. júl. 24. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Akt modellt kell állni? :D
2019. júl. 24. 23:22
 4/7 A kérdező kommentje:

Akt is lenne,de művészi akt és semmi izléstelen!

Tehát háttal áll az illető vagy úgy hogy a combjától nem látszik a nemiszerve és a nő kézzel takarja a mellét.

Az emberi test szépségének bemutatása a cél.

Férfiaknál az izomtónusok kiemelése a cél,a nőknek biztonságot nyújtó férfi erő.

Nőknél a lágy,finom vonalak,a széles csípő ami a termékenység szimbóluma.

Egy másik téma szerint pedig a testet egy tökéletes gépként vizsgálnám. Az egyik legbonyolultabb szerkezetek vagyunk mi emberek. Gondolok ezalatt az immunrendszerre,idegrendszerre,hormonális szabályozásra,a regenerációra,a reprodukcióra stb.

Kérem ezt vegyék figyelembe a jelentkezők.

2019. júl. 25. 11:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Na a lágy, finom vonalaknál meg is bukott az alakom xd
2019. júl. 25. 13:12
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
Én férfi vagyok, és szívesen részt vennék ilyesmiben. Esetleg ha valakinek kiesik a férfi modelle
2019. okt. 29. 01:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem mostani a kérdés, de ha esetleg valakit érdekel, 23 éves nőként szívesen lennék modell. :)
2021. febr. 6. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!