Tudnátok Budapesten ajánlani fürdőruha mentes szaunát, ahova a hét bármely napján lehet menni?
- Lukács-fürdő sajnos csak hétvégén üzemel, ahogy láttam
-Aqua Word sem üzemel minden nap textil mentesen.
- Esetleg valami szálloda wellness részlege, vagy kisebb fürdő??
Köszönöm a válaszokat!
A Csillaghegyi Stranfürdő és Uszoda szaunavilágában szerda, péntek, szombat és vasárnap délutánonként vannak szaunaprogramok, ami fürdőruha mentesen látogathatók, de maga a szaunavilág nem fürdőruha mentes terület.
Az Aquaworldben pedig tanítási szünetben egyáltalán nincsenek fürdőruha mentes szauna napok.
Szóval Budapesten nem könnyű a hét minden napján üzemelő és textil mentesen igénybe vehető szaunát találni. Vidéken több van.
Annyira túllihegitek ezt a kérdést!
Beballagsz a neked szimpi szaunakamrába, és ledobod magadról a textilt!
Akinek nem tetszik, az felháborodhat.
És akkor mi van?
EZ EGY SZAUNA.
Ennyi. 🤪
Kedves Hatos!
Ez azért szeméremsértés lenne egy olyan szaunában, ahol nem a hagyományos módon vannak, fürdőruhamentesen.
De amúgy miért inkább a vidék jeleskedik ebben? Budapesten nincs minden nap.
Kérdező!
Az alapeset hogy szaunakamrában gondolkodunk.
Nem azt mondtam, hogy egy perverz faroklóbálás akarok bemutatni a legmagasabb ülőkén, hanem azt, hogy nem viselek fürdőruhát.
Ettől még egy lepedő/törülköző adhat diszkrét takarást.
ASzerintem a"sejtetés" alkalmanként sokkal több, mint a magamutogatás.
Értsd jól! 👍
/#6 voltam/
Kedves #6!
Ez így rendben lenne szerintem is
Én vidékről tudok nyilatkozni, a Kehida Termálban a hét minden napján fürdőruha mentes a szauna.
Ha nem csak egy esti pár órás szaunázásra vágysz, akkor megéri lemenni, mert ott be is tartatják a fürdőruha mentességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!