Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ki hallgat rádiót? Zöbörzö...

Ki hallgat rádiót? Zöbörzö reklám a rádióban?

Figyelt kérdés

a rádió1-et hallgatom állandóan és van benne egy idióta reklám elvileg egy űrlény beszél ilyen eltorzított magas hangon, és azt mondja hogy ingyen internet kábel tv és telefon, és írd be hogy zöbörzö.hu

nem a reklám érdekel, hanem az hogy ki lehet ilyen hülye h. kidob egy rakás pénzt egy kamu reklámért ami nem is létezik? :D engem érdekelt volna a weboldaluk de még olyanuk sincs

ha valaki ismeri akkor írjon! mert érdekel hogy mi ez? :D

máshol is láttam már felvéte ehhe hasonló kérdést :D

majd írjatok

hello

2010. okt. 15. 08:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a radio1-et hallgatom.Pár perce is volt ez a rekrám.De ez annyira idiótaság... :)
2010. okt. 15. 08:42
 2/3 Nyokee ZsoltTinKA ***** válasza:

[link]

Ha jól veszem ki ebből a törtmagyarságból, akkor valami szépségversenyen lehet nyerni "jövő autót".

Meg az oldal szerint valami új szolgáltató lesz. Kábeltévé, digitális tv, internet, telefon...

2010. okt. 15. 12:58
 3/3 A kérdező kommentje:
kíváncsi lennék hányan találják meg ezt az oldalt a hülye reklám alapján XD
2010. okt. 17. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!