Mi ez a Barbie mánia?
Figyelt kérdés
Nem értem,mindenki erről a Barbirol beszél. Miről maradtam le?2023. júl. 30. 20:11
1/13 anonim válasza:
Megjelent egy film, most van a premierje, arról beszélnek. Az elmúlt hetekben nem kerültél internet elé? Mindenhol ezt nyomják már egy hónapja.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem igazàn követem. Ennyire gàzos a film?
2023. júl. 30. 20:25
3/13 anonim válasza:
Dehogyis, hype-olva van. Simán meglesz ugyanaz a majmolás és divatőrület, mint amikor minden lány Harley Quinn-t cosplayezte.
4/13 anonim válasza:
nem egy nagy szám a film legalábbis nem annyira amekkora a felhajtás miatta
5/13 anonim válasza:
Csináltak egy filmet a nőknek, ami olyan témát dolgoz fel, amit zsigerből imádnak. Hasonló felhajtás volt anno az 50 szürke árnyalata miatt is, ugyanezen okból. A nők ilyenek.
6/13 anonim válasza:
Egyébként elképesztően gagyi film lett, de ezt úgy sem fogják belátni... Valamiért a nőkre jobban hat az agymosó hype.
7/13 anonim válasza:
#3 jah.. farsangkor azért volt a városban egy rakás hájas dinoszaurusz kék-piros picsanaciban. :D :D :D
8/13 anonim válasza:
Szerintem egy jó film volt.
Nem egy hatalmas nagy szám, de a mögöttes tartalom jó.
Tetszik, hogy belevitték azt, hogy a férfi uralom miért nem jó, miért fontos az egyenjogúság.
Az egész film lényegében egy görbe tükröt tart a társadalom felé.
9/13 anonim válasza:
A film nagyon jó, ha nincsenek előítéleteid.
Jelenleg több, mint 850 millió dolláros bevételnél tart.
A Barbi, mint játék a megjelenése óta, ami több, mint 60 év, a világ egyik legsikeresebb játéka.
A legtöbb valamilyen játékot gyűjtő ember Barbie babát gyűjt.
Margot Robbie pedig elképesztően gyönyörű, és, ha már említettétek a Harley Quinn őrületet, bizony, Őt is Margot Robbie játszotta.
10/13 anonim válasza:
de most a filmben lényegében nőuralom van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!