Mit kellene csinálnom ilyen esetben?
Ez egy nehéz és érzékeny helyzet lehet, és megértem, hogy tanácstalan vagy. Itt van néhány dolog, amit figyelembe vehetsz:
Kommunikáció: Első lépésként érdemes lenne beszélned vele arról, hogy miért változott a viselkedése és miért hagyott békén. Próbálj megnyílni, és tisztázza a dolgokat közösen. Lehetséges, hogy félreértés vagy más külső tényezők befolyásolhatták a viselkedését.
Tartsd távol magad: Ha a viselkedése zavaró és sértő, és úgy érzed, hogy nem kezeli a helyzetet megfelelően, fontolóra veheted, hogy távol tartod magad tőle. Tiszteletben kell tartanod az érzelmi határaidat és gondoskodnod a saját jól-létedről.
Beszélj barátaiddal: Találj olyan barátokat, akikkel megoszthatod a helyzetet, és akik támogatni tudnak. Lehet, hogy ők adhatnak neked további perspektívákat és tanácsokat a helyzettel kapcsolatban.
Barátjának elmondás: Elgondolkodhatsz azon, hogy beszélsz a lány barátjával, de ez egy bonyolult döntés lehet. Mielőtt így döntesz, fontolóra kell venned, hogy ez milyen hatással lehet a kapcsolataidra és a helyzet további alakulására. Gondold át alaposan, mielőtt megteszed, és fontos, hogy az őszinte szándék vezéreljen, hogy tisztázhass dolgokat.
Idő és távolság: Végül fontos megérteni, hogy az ilyen helyzetek időt vehetnek igénybe, és az érzelmek kavargása normális. Adj magadnak időt és távolságot, hogy feldolgozd az eseményeket, és koncentrálj a saját jól-létedre.
Emlékezz arra, hogy mindig tiszteletben kell tartanod magad és az érzelmi határaidat. Ne feledd, hogy a támogató barátok és a pozitív környezet segíthetnek átvészelni ilyen helyzeteket.
Amikor én letiltok valakit de csak egy profilról, ezzel azt jelzem (akár tudat alatt) hogy várom, hogy felkeressen tehát ilyen passzív agresszív viselkedés (hiszti).
Bár ebben az esetben inkább játszadozik a csaj veled is és a barátjával is, én megmutatnám neki a beszélgetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!