Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A bank ilyen esetben valóban...

A bank ilyen esetben valóban nem ad hitelt? Új bankszámlát kellene csinálnom?

Figyelt kérdés

Egy barátom szerint, ha valaha is tippmixeztem, akkor nem ad a bank kölcsönt.

Tavaly elég sokat tippmixeltem, a számlámról utaltam be vagy kártyás fizetéssel, valamint 5 lottót is vettem.

Így tényleg nem leszek jogosult hitelre?

Ha egy másik banknál csinálok új számlát, akkor mi a helyzet?

2021. szept. 13. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ez csak akkor lehet, ha a bevételeidnél többet szerencsejátékozol.

Én a múlt hónapban intéztem lakáshitelt, volt rajta bőven bet365 befizetés, meg kriptovásárlás is. Szó nélkül megadták a hitelt.

2021. szept. 13. 09:31
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Akkor tudom ezt elképzelni, ha irreálisan sokat költesz szerencsejátékra. Én heti 3 lottót veszek évek óta, mégse volt gond a hitelnél.
2021. szept. 13. 09:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Arra nem olyan sokat, 400 bevételből havi 20-30. Crypto vásárlásom az viszont 100+ volt havonta egy jó darabig. Mondjuk az legalább bejött, a szerencsejátékkal ellentétben.
2021. szept. 13. 09:48
 4/5 xswerdy ***** válasza:
84%
ezzel csak akkor van gond, ha nagyon magas összegek mennek szerencsejátékra. 1-2 lottószelvény nyilván nem gond, akkor elesne a bank a potenciális ügyfeleinek legalább a felétől.
2021. szept. 13. 09:50
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Addig nem nézik vissza a bankszámlákat. Ha idén tiszta vagy, már senki nem fog érdekelni. Ha friss lenne, akkor gond lenne szerintem.
2021. szept. 13. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!