Outfit osszeallitos oldal. Emlekszik ra valaki?
Figyelt kérdés
Hali!
Volt regen egy oldal ahova csomo ruha fel volt toltve es tudtal outfiteket osszeallitani ahogy csak akartad, aztan le lehetett kepkent menteni. Ha jol emlekszem ilyen szimpla feher hatter volt az egesz kep alapja. Eleg nagy dolog volt anno, sok felhasznaloval, de abszolut nem emlekszem a nevere es nem is talalok hasonlot se, csak olyat ami vagy gyerekeknek valo, vagy ami a meglevo ruhaidbol akar outfitet osszeallitani. Ugy remlik mintha V betuvel kezdodott volna a neve de abszolut nem vagyok biztos 😅 ha valaki tudja esetleg vagy akar hasonlot, ne tartsa magaban.
2023. júl. 7. 23:07
1/1 anonim válasza:
Polyvore volt a neve. írd be, hogy polyvore alternatives és kiír egy csomó hasonlót. Én ezt szoktam használni, szerintem egész jó: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!